Ανακατάταξη 1200 Ο.Β.Α στις Ένοπλες Δυνάμεις

 

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών και Υπουργού Εθνικής Άμυνας αποφασίστηκε η ανακατάταξη εξακοσίων (600) ΟΒΑ (Ειδικών Δυνάμεων) και εξακοσίων (600) ΟΒΑ (Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού, Τεχνικού, Υγειονομικού) στο Στρατό Ξηράς για βραχεία περίοδο τριών (3) ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία (3) έτη. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων καθορίστηκε η 30 Απρ 2020. Οι ενδιαφερόμενοι για την ανακατάταξη ως ΟΒΑ (Ειδικών Δυνάμεων) θα  πρέπει να είναι γεννημένοι από την 1-1-1996 και μετά ενώ οι ενδιαφερόμενοι για την ανακατάταξη ως ΟΒΑ (Πεζικού, Τεθωρακισμένων, Πυροβολικού, Τεχνικού, Υγειονομικού) θα πρέπει να είναι γεννημένοι από την 1-1-1993 και μετά. Επιπλέον, για τους έφεδρους πρέπει να μην έχουν παρέλθει τρία (3) έτη από την ημερομηνία της οριστικής απόλυσής τους κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών, ενώ για τους οπλίτες, θα πρέπει μέχρι την 30 Απρ 20 να διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Τα δικαιολογητικά κατατίθενται από τους εφέδρους στις Στρατολογικές Υπηρεσίες στις οποίες υπάγονται (ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους) και από τους οπλίτες στις Μονάδες που υπηρετούν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαιτούμενα προσόντα συμμετοχής, τα δικαιολογητικά, τις αθλητικές δοκιμασίες και λοιπά διαδικαστικά θέματα για τους υποψηφίους ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων δείτε εδώ και για την αντίστοιχη των λοιπών Όπλων – Σωμάτων δείτε εδώ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.