Ανακοίνωση Δήμου Χίου για τις διαβάσεις πεζών

Το Λιμενικό ταμείο του Δήμου Χίου προβαίνει σε ανανέωση των διαβάσεων πεζών στο Λιμάνι της Χίου με θερμοπλαστικές μεμβράνες που είναι ανθεκτικότερες, αντιολισθητικές για τα αυτοκίνητα και τους πεζούς και πιο ευδιάκριτες ειδικά όταν βρέχει. Επιπλέον, η αντοχή τους είναι πολύ μεγαλύτερη και σε βάθος χρόνου είναι οικονομικότερες.

Κάποιοι αρέσκονται την ώρα που εξελίσσεται ένα έργο να κάνουν τις παρατηρήσεις και τις καταγγελίες τους. Τους προτρέπουμε λοιπόν, να περιμένουν να εξελιχθεί, να ολοκληρωθεί και να παραληφθεί το έργο και όλοι μαζί να δούμε το αποτέλεσμα της δοκιμαστικής εφαρμογής του στη Χίο. Το έργο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και είναι λογικό να εμφανίζονται αστοχίες. Ο εργολάβος του έργου είναι παρών, καθώς και οι υπηρεσίες και οι μηχανικοί και το επιβλέπουν κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του. Μόλις ολοκληρωθεί και παραληφθεί θα μπορούμε να καταλήξουμε σε αυτό που ενδιαφέρει τον Χιώτη: πήγαμε ένα βήμα μπροστά ή ένα βήμα πίσω;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.