Ανακοίνωση Οικοδομικού Ενωτικού Συνδυασμού για τις ανακρίβειες που διαδίδονται στις εκλογές του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων

Χίος, 15 Νοεμβρίου 2019

«Με τη παρούσα επιστολή θέλουμε να απαντήσουμε στους συναδέλφους; του συνδυασμού ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΧΙΟΥ (πρόσκεινται στο Π.Α.ΜΕ.) για τις ανακρίβειες που διαδίδουν στα ΜΜΕ μιας και η εκλογική διαδικασία είναι σε εξέλιξη και γίνεται προσπάθεια να πολώσουν το κλίμα για άλλη μια φορά.

Πρέπει να γίνει γνωστό στο εύρη κοινό και στους συνάδελφους οικοδόμους-μέλη του Σωματείου ότι είχε γίνει πρόταση από τον συνδυασμό ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ προς τους εκπροσώπους του συνδυασμού ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου 2019 να συνθέσουμε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, ώστε να συμμετάσχουν όλοι οι υποψήφιοι μαζί, κάτι το όποιο αρνήθηκαν κατηγορηματικά και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Αυτοί που επέλεξαν εδώ και χρόνια να είναι ΜΟΝΟΙ τους στις απεργιακές κινητοποιήσεις και στις συγκεντρώσεις, ΜΟΝΟΙ τους στην κοινωνία, άραγε πως αντιλαμβάνονται την ΕΝΟΤΗΤΑ; Οι Ενωμένοι Οικοδόμοι συνεχίζουμε όλοι μαζί! Κανείς μόνος του! Απέναντι στο διαιρεί και βασίλευε προτάσσουμε το η ισχύς εν τη ενώσει. Οι παριστάνοντάς τους ενωτικούς ενώ στην πραγματικότητα αποτελούν τον επιχειρησιακό βραχίονα του κόμματος ας μείνουν στην μοναξιά τους.

Τελειώνοντας θέλουμε να επισημάνουμε ότι οι οικοδόμοι ξέρουν ποιοι είναι οικοδόμοι και ποιοι όχι, ποιοι έχουν υποψηφίους μη οικοδόμους στο ψηφοδέλτιο τους, γι’ αυτό την συναινετική πρόθεση να μην την ερμηνεύουν ως αδυναμία διότι αυτοί θα χάσουν.

Καλούμε όλους τους συνάδελφους οικοδόμους να δώσουν το παρόν και να προσέλθουν στη κάλπη την τελευταία ημέρα της εκλογικής διαδικασίας, σήμερα Παρασκευή 15/11/2019 ώρες 15:30-20:30 στο Εργατικό Κέντρο Χίου» εκ μέρους του Συνδυασμού Μιχάλης Τσακό, Πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων»,  αναφέρει σε ανακοίνωση εκ μέρους του Συνδυασμού, ο κ.Μιχάλης Τσακός Πρόεδρος και εκπρόσωπος τύπου του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.