Ανακοίνωση της ΟΕΒΕ Χίου για θάνατο του Πυροσβέστη Μ. Χρυσούλη

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου ενώνει τη φωνή της με τους φορείς που ζητάνε πρόσληψη οδηγού στα βορειόχωρα και την έλλειψη απινιδωτών στα πυροσβεστικά οχήματα. Οι ζωές των συνανθρώπων μας δεν εξαρτώνται από τα τερτίπια της κάθε κυβέρνησης.

Είναι επιεικώς απαράδεκτο, η υγεία μας που αποτελεί το υπέρτατο αγαθό για κάθε άνθρωπο να καταντά είδος πολυτελείας! Οι απομακρυσμένες από το κέντρο περιοχές βρίσκονται στο περιθώριο με αποτέλεσμα δύο μικρά παιδιά να στερηθούν τον πατέρα τους!

Η Ο.Ε.Β.Ε. Χίου καταγγέλλει τους ηθικούς αυτουργούς του «εγκλήματος» και την γραφειοκρατία που στοίχησε τη ζωή ενός νέου ανθρώπου!

 

Για την Ο.Ε.Β.Ε. Χίου

Ο Πρόεδρος                                                                                                                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Κυτριλάκης Δημήτρης                                                                                                                             Κριμιζής Μιχαήλ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.