Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Χίου για την μη πληρωμή των εποχιακών εργαζομένων στην καθαριότητα του Δήμου Χίου

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Χίου  απαιτεί να επιλυθεί το πρόβλημα της μισθοδοσίας των εποχιακών εργαζομένων υπαλλήλων στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Χίου. Οι εργαζόμενοι δεν δουλεύουν  από χόμπι αλλά για να μπορέσουν να επιβιώσουν, εκείνοι και οι οικογένειές τους στις δύσκολες συνθήκες που όλοι ζούμε.

Είναι εργάτες καθαριότητας που αύριο θα είναι χωρίς δουλειά ,αφού οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να στελεχώνονται οι υπηρεσίες με μόνιμο προσωπικό αλλά διατηρούν τις ελαστικές σχέσεις εργασίας για ευνόητους λόγους.

Καλούμε τους αρμοδίους να προβούν στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων. Ζητάμε να βρεθεί λύση χθες. Ο Σύλλογος εργαζομένων είναι στο πλευρό τους και διεκδικεί:

  1. Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργάτες της υπηρεσίας καθαριότητας.
  2. Άμεση καταβολή της αποζημίωσης για την μη παροχή γάλακτος η οποία έχει εγκριθεί και έχει χαθεί στο δρόμο αλλά και όλων των προβλεπόμενων Μέσων Ατομικής Προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους που τα δικαιούνται βάσει της νομοθεσίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

               H Πρόεδρος                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

             Σοφία Γατανά                                                          Ιωάννης Δεληγιάννης

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.