Αναρτήθηκαν σήμερα στην πρόσοψη του Δημαρχείου Χίου από την Επιτροπή Επετειακών Εκδηλώσεων του Δήμου, ως έναρξη των Επετειακών εκδηλώσεων, δύο πανό

Αναρτήθηκαν σήμερα στην πρόσοψη του Δημαρχείου Χίου από την Επιτροπή Επετειακών Εκδηλώσεων του Δήμου, ως έναρξη των Επετειακών εκδηλώσεων, δύο πανό.
Με βασικό τίτλο και στα δύο “ΧΙΟΣ 2022, ΜΝΗΜΕΣ ΑΙΩΝΩΝ”. Το ένα με υπότιτλο “1822: Θυσίες για την Ελευθερία” και φωτογραφίες τον πίνακα του Ντελακρουά “οι Σφαγές”, και τις θέσεις μαρτυρίου στο Νησί μας τον Άγιο Μηνά, την Νέα Μονή, τον Ανάβατο και το Μελανιός.
Το άλλο με υπότιτλο : “1922:Κοιτίδες Πίστης και Πολιτισμού”, με φωτογραφίες την Μονή Παναγιάς Σουμελά στον Πόντο, αγιογραφία από ναό της Καππαδοκιας, το καμπαναριό της Αγίας Φωτεινής Σμύρνης, το Σχολείο Τραπεζούντας το λεγόμενο Φροντιστήριο, άποψη από τον αρχαιολογικό χώρο της Ιεράπολης και την Σμύρνη να καίγεται. Θυμόμαστε, τιμούμε και δεν λησμονούμε!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.