Ανοικτή συζήτηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη, με τους πολίτες του νησιού στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, θα πραγματοποιήσει, τη Δευτέρα 17/1 και ώρα 17.00, ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες της Χίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Χίου.

Λόγω των εν ισχύ μέτρων προστασίας από τον COVID-19, θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός προσκεκλημένων και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η συζήτηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα μέσα ενημέρωσης του νησιού, καθώς και από την σελίδα του κ. Μηταράκη στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”.

Επισημαίνεται ότι έχει προβλεφθεί διαδικασία υποβολής ερωτήσεων από πολίτες που δε δύνανται να παρευρεθούν στο χώρο είτε τηλεφωνικά (2271022436) είτε μέσω email (contact@mitarakis.gr). Ερωτήσεις μέσω τηλεφώνου ή email θα πρέπει να έχουν υποβληθεί έως Δευτέρα 12:00.

Θα υπάρχει δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων μέσω facebook κατά την διάρκεια της ομιλίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.