Ανοικτός σε όλους ο συνδυασμός του Αλκιβιάδη Στεφανή-«Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τα σύνορα της πατρίδας μου»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μια σύντομη αναφορά στο θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη αλλά και στην επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ξεκίνησε την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του για το Βόρειο Αιγαίο ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο κ. Στεφανής υπογράμμισε ότι αποδέχθηκε την πρόσκληση υποψηφιότητας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη διότι επιθυμεί να συνεχίσει να υπηρετεί την πατρίδα από μία τόσο κρίσιμη γωνιά της Ελλάδας. «Στη Χίο έχω έρθει 13 φορές μέσα σε μία 4ετία από διάφορες θέσεις. Στις θέσεις αυτές τις τόσο υψηλές, δεν είναι μόνο το στοιχείο της άμυνας και της ασφάλειας αυτό το οποίο απασχολεί έναν διοικητή. Ένας ο οποίος βρίσκεται σε αυτό το υψηλό επίπεδο της ιεραρχίας, το μυαλό του, η σκέψη του, η λειτουργία του είναι πέρα από τα καθαρά στρατιωτικά θέματα», είπε.

Παράλληλα τόνισε ότι  βασική του προτεραιότητα είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αλλά και μεγαλύτερα ζητήματα που απαιτούν, όπως είπε, ορθό σχεδιασμό, σωστή χρηματοδότηση και σωστή παρακολούθηση.

Μεταναστευτικό 

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα που του έθεσαν οι δημοσιογράφοι σχετικά με το θέμα της δημιουργίας δομής στη Χίο και συγκεκριμένα στο Θόλος. Αποφεύγοντας να πει ξεκάθαρα αν είναι υπέρ ή κατά, αρκέστηκε να επαναλάβει ότι ο ίδιος 45 χρόνια υπερασπίστηκε τα σύνορα και κατηγορείται άδικα από ορισμένους ότι επιχειρεί αν εγκαταστήσει μετανάστες στα νησιά.  Επίσης είπε ότι η απόφαση του δημοτικού συμβούλιο είναι ενάντια στη βούληση της τοπικής κοινωνίας και εφόσον στο θέμα του Θόλους υπάρχει δικαστική διαμάχη δεν θα ήθελε να επεκταθεί περεταίρω.  Ακόμη θέλοντας να κλείσει το θέμα επισήμανε ότι

«Επί  45 χρόνια φυλάω τα σύνορα και αυτό θα κάνω και τώρα μη επιτρέποντας σε κανέναν να κάνει κάτι στα νησιά μας που θα είναι απειλή ή πρόκληση για την εθνική μας κυριαρχία. Απαντώ με τον τρόπο που θέλω και όχι με τον τρόπο που θέλετε εσείς», κατέληξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Δεν έχουν γίνει μεγάλα έργα στο νησί

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρθηκε και στα έργα του νησιού, τονίζοντας ότι ακόμη πρέπει να γίνουν πολλά. «Προτεραιότητα μου είναι η καθημερινότητα των πολιτών, η ολοκλήρωση των έργων, όπως το αεροδρόμιο, ο τουρισμός , το λιμάνι».

Αναφορικά με το χρίσμα της ΝΔ υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι τεχνοκράτης και ο συνδυασμός του ανοικτός σε όλους ενώ είπε ότι κανένα στέλεχος της ΝΔ που είναι στο πλευρό του Μουτζούρη δεν θα πιεστεί για το αντίθετο.

Τέλος κάλεσε τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου να σκεφτούν πριν πάνε στην κάλπη τι επιθυμούν από τον άνθρωπο που θα τους εκπροσωπήσει στην Περιφέρεια και μετά να ψηφίσουν

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.