“Αντιδήμαρχος Αμανής η Βιβή Ποταμούση και με τη βούλα του ΣΤΕ ” λέει η “Πρωτοβουλία για τη Χίο”

  • Από την πρώτη στιγμή, αμέσως μετά τις εκλογές του 2019 είχαμε επιμείνει δημοσίως, προς πάσα κατεύθυνση, ότι ανεξάρτητα από οποιαδήποτε συνεργασία Δημοτικών Συνδυασμών, για την Αμανή οι κάτοικοι είχαν επιλέξει τη Βιβή Ποταμούση ως μόνη Δημοτική Σύμβουλο και επιβαλλόταν να αναλάβει τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου”,αναφέρει στην ανακοίνωσή της “Η Πρωτοβουλία για τη Χίο”. Συνεχίζοντας επισημαίνει: “Ο Δήμαρχος, επέλεξε να μην ακούσει τους κατοίκους της Αμανής, και εκμεταλλευόμενος μια τροποποίηση του νόμου επέβαλε αποτυχημένα τρεις (3!!!) διαφορετικούς αντιδημάρχους μέσα σε τρία (3) χρόνια!!! Αντιδημάρχους που δεν είχαν εκλέξει οι κάτοικοι της Αμανής.  Στις 3 Ιουνίου η ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), έκλεισε αυτή την πόρτα διαφυγής για τον κο Κάρμαντζη. Δεν του επιτρέπει πλέον να έχει άλλον Αντιδήμαρχο από τη Δημοτικό Σύμβουλο που ψήφισαν οι κάτοικοι της Αμανής. Είτε του αρέσει, είτε όχι. Για το ΣτΕ αρκεί που αρέσει στους κατοίκους της Αμανής.

Για το ΣτΕ, η λογική που επέλεξε να ακολουθήσει ο κος Κάρμαντζης “…νοθεύει την εκφρασθείσα θέληση των εκλογέων…” .  …και να ήταν η μόνη!”, καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού  “Πρωτοβουλία για τη Χίο”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.