Ανυπόγραφες δεκάδες άδειες κυκλοφορίας στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Χίου

Προς μεγάλη καθυστέρηση οδεύει η έκδοση αδειοδοτήσεων  κυκλοφορίας οχημάτων, εξαιτίας της αλλαγής θέσεων των Αντιπεριφερειαρχών Βορείου Αιγαίου. Συγκεκριμένα εδώ και δύο εβδομάδες η Διεύθυνση Συγκοινωνιών Χίου αποδίδει στους δικαιούχους μια υποτυπώδης προσωρινή άδεια και όχι την επίσημη, για μεταβιβάσεις ή αγορές οχημάτων, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν δεκάδες αντίτυπα. Αυτό οφείλεται στο ότι επί του παρόντος  ο νέος διευθύνων αντιπεριφερειάρχης εδρεύει στη Μυτιλήνη, και συνάμα λόγω μη δημοσίευσης στο ΦΕΚ ο ορισμός του ιδίου, δεν έχει το δικαίωμα υπογραφής και αδειοδότησης νομίμων εγγράφων.

Η λύση υποχρεωτικά θα δοθεί μέσω του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη, ο οποίος καλείται να υπογράψει τις άδειες που θα του παραδοθούν μέσω ταχυμεταφορών και θα επιστραφούν στη Χίο για την παραλαβή τους από τους δικαιούχους. Να σημειωθεί ότι η παράδοση αυτών είναι άγνωστη ως προς το χρονικό διάστημα, και θα τελεστεί έπειτα από επικοινωνία των αρμοδίων προσώπων προς τους πολίτες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.