Απάντηση στην Συντονιστική Επιτροπή από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Χίου (πρώην ΝΟΔΕ)

 

Η Συντονιστική Επιτροπή σε ανακοίνωση/εκδήλωση αριστερού μανιφέστου που καταφέρει εναντίον μου παρουσιάζεται για άλλη μία φορά ως υπερασπιστής της πολιτικής ανοιχτών συνόρων, έλλειψης δομών και Διεθνών Συμβάσεων. Μίας πολιτικής που βούλιαξε τα νησιά μας από μετανάστες και μείωσε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Κάθε προσπάθειά τους να με παρουσιάσουν ως το alter ego του Υπουργού κ. Μηταράκη για να διασπάσουν την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας θα πέσει στο κενό.
Εκφράζω όπως και όλα τα μέλη της Κυβέρνησης την πολιτική του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ήτοι την πολιτική της φύλαξης των συνόρων, της αποσυμφόρησης των νησιών και της δημιουργίας σύγχρονων δομών με αξιοπρεπείς ανθρώπινες συνθήκες για τους προσωρινά διαμένοντες που αιτούνται άσυλο.
Η Συντονιστική Επιτροπή είναι τόσο ταυτισμένη με την αριστερή ιδεολογία που με προσφωνεί Γραμματέα της ΔΕΕΠ Χίου (πρώην ΝΟΔΕ) ενώ Γραμματέα έχουν οι αριστερές οργανώσεις. Η ΔΕΕΠ Χίου έχει Πρόεδρο κύριοι.

 

Ελευθέριος Μπλάτζιος    
Δικηγόρος

            

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.