Απέτυχε ως Πρόεδρος… Μεγάλη επιτυχία ως πειραματόζωο… ίσως δώσει την θεραπεία για την ζωή

Πολλοί πιστεύαμε ότι ο Κορωνοϊός του Προέδρου Τράμπ προεκλογικά ήταν ένα τρίκ ή ένα μύθευμα για να κερδίσει ψηφοφόρους από τον αντίπαλο που ήταν δέκα μονάδες μπροστά.

Δεν πιστεύαμε ότι η χορήγηση ενδοφλέβιας χορήγησης συνδυασμού συνθετικών μονοκλωνικών αντισωμάτων κατά της Covid 19 από την εταιρεία Regeneron σε μίξη με ριψοκίνδυνη ή το αντιικό ρεμδεσιβίρη ή και το κορτικοστεροειδές δεξαμεθαζόνη που χορηγήθηκαν στο πρόεδρο θα είχαν άριστα αποτελέσματα .
Έτσι από στραπατσαρισμένο που τον είδαμε να μπαίνει στο Νοσοκομείο και μόλις για λιγότερο από τρία εικοσιτετράωρα θεραπεία να εξέρχεται ακμαίος υγιής και χαμογελαστός έδωσε το πρώτο μύνημα Αισιοδοξίας ότι έρχεται γρήγορα η θεραπεία και το εμβόλιο κατά του Κορωνοϊού.
Οπότε μετά την εξαγγελία από τις εταιρείες Pfizer και BioNTech ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει το εμβόλιο με επιτυχία άνω του 95% θα κυκλοφορήσει και το φάρμακο που με μεγάλη επιτυχία έδωσε απτά αποτελέσματα στον Τράμπ.
Καλό θα είναι η επιστημονική κοινότητα να του δώσει το όνομα σκευάσματος” Donald Trump”!
Πάντως όσον αφορά την δεξαμεθαζόνη είναι ένα γνωστό φάρμακο φθηνό από την δεκαετία του 1960 ένα ευρέως διαθέσιμο κορτικοστεροειδές που μειώνει την φλεγμονή αλλά έχει άλλα αρνητικά μειονεκτήματα.
Γεγονός πάντως είναι ότι θεραπεία υπάρχει και φθάνει σύντομα σε όλους τους ανθρώπους της γης.
Και όπως λέει ο τίτλος μπορεί ως πρόεδρος να απέτυχε τουλάχιστον βοήθησε την επιστήμη ως ένα ζωντανό ανθρώπινο πειραματόζωο.
Θα μείνει στην ιστορία ως ένας μεγάλος ευεργέτης της υγείας και της επιστήμης εναντίον της πανδημίας του Κορωνοϊού!
Κάτι είναι κι αυτό… παρά το τίποτα , ένα ευεργετικό πειραματόζωο διεθνούς ακτινοβολίας και μάλιστα περιζήτητο!
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!
Χίος 22 Νοεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης
Σήμερα ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ ότι φθάνει στην Ελλάδα το φάρμακο που χορηγήθηκε στον Donald Trump και θα χορηγείται σε Νοσοκομεία

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.