Απίστευτο!!!!! : 36χρονος ναυτικός πεθαίνει αβοήθητος σε προβλήτα τής Κίνας επειδή δεν επιτρέπεται στα πληρώματα να πατούν το πόδι τους στην στεριά λόγω κορονοϊού

 

Ακόμη ένα απίστευτο περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με ναυτικό που έχασε την ζωή του λόγω της πολιτικής που ακολουθεί η Κίνα για τον COVID19.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, ο 36χρονος Τούρκος ναυτικός, το πιθανότερο να μιλάμε για το υποπλοίαρχο, του γερμανικού πλοίου μεταφοράς Capesize MATHILDE OLDENDORFF βρήκε τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Tianjin της Κίνας, στις 29 Ιανουαρίου.

Έπρεπε να μετρήσει τα βυθίσματα του πλοίου (draft survey) χρησιμοποιώντας την σκάλα του πιλότου από την πλευρά που ήταν προσδεμένο το πλοίο, λόγω του ότι η κινεζική πολιτική για τον κορωνοϊό απαγορεύει οποιεσδήποτε φυσικές επαφές μεταξύ του πληρώματος και των ανθρώπων στην στεριά, ακόμα κι όταν μιλάμε για μία απλή έξοδο στην προβλήτα ώστε να ελεγχτούν τα βυθίσματα…

Ο άτυχος ναυτικός γλίστρησε και έπεσε στην προβλήτα, και απαγορεύτηκε στο πλήρωμα να βγει και να τον βοηθήσει!

Όταν έφτασαν οι διασώστες ήταν ήδη νεκρός.

Η σορός του πρόκειται να αποσταλεί στην Τουρκία μετά την ολοκλήρωση της γραφειοκρατίας.

Το φορτηγό πλοίο MATHILDE OLDENDORFF απέπλευσε από τοTianjin στις 31 Ιανουαρίου, με προορισμό το Hedland Australia.

Οι ναυτικοί βρίσκονται μπροστά από μια πρωτοφανή κατάσταση και όλοι κάνουν πως δεν βλέπουν.

Οι φορτοεκφορτώσεις συνεχίζονται κανονικά, οι απαιτήσεις είναι ακόμη μεγαλύτερες, οι επιθεωρήσεις προχωράν με αμείωτους ρυθμούς και οι ναυτικοί πεθαίνουν αβοήθητοι βρισκόμενοι στα χέρια των Κινέζων….

Πηγή: e-nautilia.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.