Απαγχονισμός δημοσιογράφου μετά από καταγγελία για κύκλωμα πορνείας με συμμετοχή ανήλικης

 

Τις συνθήκες του θανάτου 46χρονου δημοσιογράφου στη Λέσβο , ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος σε μπαλκόνι του σπιτιού του, διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, καθώς ο άνδρας είχε αναρτήσει βίντεο στα μέσα Νοεμβρίου, στο οποίο είχε καταγγείλει κύκλωμα πορνείας με συμμετοχή ανήλικης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι καταγγελίες του είχαν διερευνηθεί ήδη από τα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου, χωρίς όμως να προκύψουν στοιχεία τα οποία να τις επιβεβαιώνουν, ενώ όσον αφορά στο θάνατό του, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η σορός του άνδρα εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη, καθώς, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν νεκρός περίπου ενάμιση μήνα, δηλαδή πέθανε λίγο μετά από την ανάρτηση του βίντεο.

Παράλληλα, ερωτηματικά προκύπτουν από το γεγονός ότι δεν τον είδε κανείς γείτονας ή περαστικός τόσο καιρό, ενώ κανείς δεν τον είχε αναζητήσει όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, στις 17 Νοεμβρίου 2022, με δημόσια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, είχε καταγγείλει κύκλωμα πορνείας με συμμετοχή ανήλικης, που ονομάζεται Σεβαστή, στο οποίο, σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε, γίνονται ομαδικά πάρτι με ενήλικους άνδρες. «Το κύκλωμα δρα στην περιοχή Γαιδαρανήφορος. Στα πάρτι συμμετέχουν ενήλικοι κυρίως, πιθανώς και ανήλικοι» είχε πει τότε.

Ο 46χρονος δημοσιογράφος σε αυτήν την ανάρτηση του, είχε ανταλλάξει σχόλια με μια συνάδελφο του από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης στο οποίο εργάζονταν κατά το παρελθόν και είχε τονίσει πως απειλείται η ζωή του και φοβάται.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.