Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στη μία λωρίδα κυκλοφορίας από το ΚΤΕΟ προς το Φραγκοβούνι λόγω έργων

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια  του έργου «Κατασκευή προσβάσεων πεζών», έχει ξεκινήσει εργασίες στην οδό Δημητρίου Ευαγγελινού στο ύψος του νότιου άκρου του αεροδρομίου.

Για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων σε τμήμα της οδού Δημητρίου Ευαγγελινού από τη συμβολή της με την οδό Λέων Καλβοκορέση Δημάρχου (Φραγκοβούνι) έως την συμβολή της με την οδό Ιωάννη Χρήστου (ΚΤΕΟ) σήμερα Πέμπτη στη μία λωρίδα κυκλοφορίας από το ΚΤΕΟ προς το Φραγκοβούνι.

Επισημαίνεται ότι η διευθέτηση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνεται μέσω της οδού Ιωάννη Χρήστου. Παρακαλούνται οι οδηγοί που θέλουν να καταλήξουν στο Φραγκοβούνι να μην διέρχονται από την οδό Δημητρίου Ευαγγελινού, διότι η λωρίδα αυτή θα παραμείνει κλειστή στην παραπάνω ημερομηνία.

Παρακαλούνται οι πεζοί και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις του προσωπικού που απασχολείται στο έργο και τις προσωρινές πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης, καθώς και τις προσωρινές σημάνσεις κυκλοφοριακής ρύθμισης.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.