Αποχαιρετά την Περιφέρεια ο Σταμάτης Μαλέλης

 

Επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εντόνως το τελευταίο διάστημα περί μη καθόδου του στις περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο κ. Μαλέλης επικαλούμενος αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποχαιρετά την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους πολίτες του Βορείου Αιγαίου.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μαλέλη αναφέρει:

 

«Το Βόρειο Αιγαίο, η πατρίδα μου, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η διάθεσή μου για προσφορά σε αυτήν, είναι αταλάντευτη.

Ωστόσο, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από  τις πυκνές πολιτικές εξελίξεις δεν μου επέτρεψαν να δώσω,όπως άρμοζε ,τη «μάχη» για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Επιθυμία μου ήταν να αφοσιωθώ εξολοκλήρου στην πατρίδα μου και τους ανθρώπους της, κάτι που δυστυχώς, δεν ήταν εφικτό αυτή την περίοδο.

Η επαφή μου, όλο αυτό το διάστημα, με τους συμπολίτες μου σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με «έδεσε» ακόμα περισσότερο μαζί τους, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους.

Θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.