Από αύριο αναλαμβάνονται τα ιατρικά καθήκοντα στον Οίκο Ναύτου

Σε έκτακτη ανακοίνωση προέβη ο Βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, γνωστοποιώντας την ταχύτατη ιατρική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του Ν.Α.Τ, η οποία θα ξεκινήσει μάλιστα από αύριο Πέμπτη 14 Μαρτίου:

“Από αύριο, Πέμπτη 14 Μαρτίου οι ασφαλισμένοι του Ν.Α.Τ θα εξυπηρετούνται από γιατρό στον Οίκο Ναύτου δυο φορές την εβδομάδα. Όπως ζήτησαν οι ναυτικοί μας και όπως συζήτησα με τον Παγχιακό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αξιωματικών Ε.Ν. στις 5 Μαρτίου. Δυστυχώς, τα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ ο Οίκος Ναύτου αποδυναμώθηκε. Με το Πρόγραμμα «Κοινωνία & Υγεία», που ξεκίνησε από το 2020, ο Οίκος Ναύτου εξυπηρετεί τους Χιώτες ναυτικούς και τις οικογένειές τους, με μια σύντομη διακοπή λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19. Μέτρο δηλαδή που ξεκίνησε από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα που προκύπτουν, στηρίζοντας τους Χιώτες.”

Παράλληλα βεβαίωση της ανάληψης των ιατρικών καθηκόντων επέρχονται και από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σκυλίτσειου:

“Στο πλαίσιο της κοινωνικής και συλλογικής δράσης του Νοσοκομείου μας και της δράσης «Κοινωνία και Υγεία», η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χίου σε συνεργασία με τον Διοικητή της 2 ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Ροϊλό Χρήστο και τον Επιστημονικά Υπεύθυνο Ιατρό του Κέντρου Υγείας Χίου, κ. Κρεατσούλα Ιωάννη, θα συνδράμουν με Ιατρό για τη συνταγογράφηση των ασφαλισμένων του Οίκου Ναύτη από την 14 Μαρτίου 2024 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στο κτίριο του Οίκου Ναύτη Χίου κατά τις ώρες 9:00 π.μ. – 12:00. Για ραντεβού οι ασφαλισμένοι μπορούν να καλούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 στο Γραφείο Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών/τριων Υπηρεσιών Υγείας του Νοσοκομείου (κα Αιγινίτη Ευτυχία) στο τηλέφωνο : 2271350227.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.