Από την Αιγνούσα στα Ψαρά ο υφυπουργός Άμυνας

 

Μετά την επίσκεψή του στις Οινούσσες, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε και τα Ψαρά συνοδευόμενος από τον Αντιστράτηγο  διοικητή της ΑΣΔΕΝ  Δημήτριο Χούπη , τον Ταξίαρχο και διοικητή της 96 ΑΔΤΕ Εμμανουήλ Χατζή και τον Αντισυνταγματάρχη και διοικητή του 643 Τ.Ε Νικόλαο Βελιάδη.

Ο Δήμαρχος Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος τους καλωσόρισε στα ακριτικά Ψαρά και τους ευχαρίστησε για τις συχνές τους επισκέψεις που τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων των ακριτικών νησιών.

Σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο αναφέρει σχετικά:

«Ο δήμος μας έχει χτίσει στενές σχέσεις συνεργασίας και αλληλοβοήθειας με την ηγεσία και τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της πατρίδας μας αναγνωρίζοντας στο έπακρο τη σπουδαία συμβολή τους στην προάσπιση της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Οι επισκέψεις αυτές τονώνουν το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων των ακριτικών νησιών προκειμένου απερίσπαστοι να δίνουμε το δύσκολο αγώνα για πρόοδο και ανάπτυξη.»

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.