Από τις Οινούσσες στο Μέγαρο Μουσικής

Η σύνθεση του ταλαντούχου Αιγνουσιώτη μουσικού επιλέχθηκε από τον Σύλλογο “Οι φίλοι της Μουσικής”με αφορμή τα εβδομήντα χρόνια από την ίδρυση του. Το έργο του επιλέχθηκε ανάμεσα σε 177 έργα συνθετών και θα παιχτεί στο Μέγαρο Μουσικής στις 23 Νοεμβρίου του 2023.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Δήμαρχος Οινουσσών μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

 

“Με ξεχωριστή χαρά πληροφορηθήκαμε τη διάκριση στη μουσική σύνθεση του συμπατριώτη μας Κωνσταντίνου Περ. Κομνηνάρη, μαθητή του Μουσικού Ωδείου ΑΙΓΕΑΣ της Χίου.

Η σύνθεση του ταλαντούχου Αιγνουσιώτη μουσικού επιλέχθηκε από τον ΣΥΛΛΟΓΟ “ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ” με αφορμή τα 70χρονα ίδρυσης του. Το έργο του: “Toccata σε Ντο Μινόρε”, επιλέχθηκε ανάμεσα από 177 έργα συνθετών και θα παιχτεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 23 Νοεμβρίου 2023 και αργότερα στην Άρτα από το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα, ο οποίος είναι και άριστος Β’ετής σπουδαστής της ΑΕΝ Οινουσσών και τον ευχαριστούμε για την εξαιρετική αυτή έκπληξη. Πολλά Μπράβο στους δασκάλους του στο Ωδείο Αιγέας και στους γονείς του, που υποστηρίζουν επιτυχώς τις μουσικές σπουδές του. Θα είμαστε εκεί να το παρακολουθήσουμε!”, αναφέρει στην ανάρτηση του ο δήμαρχος Οινουσσών.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.