Αρετή Παληού – “Γιατί Αγλαΐα Κυρίτση και Λαϊκή Συσπείρωση στις Περιφερειακές Εκλογές”

 
Στις 8 του Οκτώβρη στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Χίο. Κοιτάμε τους συντοπίτες μας με καθαρό βλέμμα και κάνουμε το αληθινό βήμα για έλθουν οι ανάγκες των νησιών μας στο προσκήνιο. Φοράμε το γαρύφαλλο της ελπίδας και του -τίμιου- αγώνα. Στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση και Αγλαϊα Κυρίτση για Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου:


1) Για τη στήριξη του εργατικού και λαϊκού κινήματος στα νησιά μας, ήδη από την επομένη των εκλογών. Γιατί εμείς είμαστε αυτοί που γυρνάνε τον τροχό. Κανένας φιλόδοξος πολιτικάντης.
2) Για να σταματήσουμε να δεχόμαστε το απίστευτο καρναβάλι των “ανεξάρτητων – εξαρτημένων” που ασκούσαν διοίκηση για χρόνια και τώρα κατηγορούν αυτά στα οποία συμμετείχαν, ή δημιούργησαν οι ίδιοι.
3) Γιατί οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν προκύπτουν από συγκλίσεις πολιτικές και από «μεταγραφές» προσώπων.
4) Γιατί η αγωνιστικότητα των στελεχών της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι δεδομένη και συναντιέται σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα, με κάθε δύναμη.
5) Γιατί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης απαρτίζεται από νέους που συνειδητοποίησαν ότι δεν πρέπει να αφήσουν πια το μέλλον τους στα χέρια των λίγων, των εκλεκτών των αστικών κομμάτων, που είν’ αυτοι που δεν τους αφήνουν να χτίσουν τη ζωή τους με αξιοπρέπεια.

6) Γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση δεν κρύβεται πίσω από παχιά λόγια για «οράματα», «όμορφες πόλεις» και «νέες αρχές». Η Λαϊκή Συσπείρωση πρωτοστατεί στη λαϊκή πάλη, καλεί κάθε εργαζόμενο να κάνει κριτήριό του εκείνες τις ανάγκες, που δε συναντιούνται πουθενά με ρομαντικούς και πλασματικούς στόχους, όπως οι παραπάνω.
7) Γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση λέει ευθέως, χωρίς να κρύβεται, ότι για να ικανοποιηθούν οι πραγματικές ανάγκες του λαού απαιτείται σύγκρουση και συλλογική διεκδίκηση. Όχι απλώς μια ψήφος.
8) Γιατί η  Λαϊκή Συσπείρωση όπου ανέλαβε ευθύνη διοίκησης, άφησε θετικό αποτύπωμα που αναγνωρίζεται από όλους.
9) Γιατί η Λαϊκή Συσπείρωση θα είναι στο πλευρό του νησιώτη, όποτε τη χρειαστεί, χωρίς ανταλλάγματα.
10) Για καθαρούς και έντιμους πολιτικούς αγώνες, για μια αληθινή αγωνιστική πορεία, για καθαρή συνείδηση.
11) Για δυνατό γυναικείο κίνημα, για να προστατέψουμε το χαμόγελο κάθε παιδιού, για καμία ανοχή στην κακοποίηση.
12) Γιατι πιστεύουμε σε έναν κόσμο καλύτερο και θα παλέψουμε γι αυτόν χωρίς δειλία.
13) Γιατί δεν ονειρευόμαστε καμιά καρέκλα. Για μας το όνειρο ζητά μόνο την ισοτιμία όλων μας.
14) Για να καταλάβουμε όλοι μας, ότι εμείς είμαστε ο λαός.
Αρετή Παληού, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Χίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.