Αριστερόστροφα πολιτικά εξαφτέριγα….. και μεμονωμένοι παπάδες και Δεσποτάδες μην σπέρνετε την διχόνοια….

Εδώ ο κόσμος χάνεται και καίγεται και το μαλλί χτενίζεται…. Ήθελα να γνώριζα τι μυαλό κουβαλάνε στο κουφιοκεφαλάκι τους…

Καθημερινά βλέπουμε και ακούμε από τα ΜΜΕ ορισμένες ενέργειες και δράσεις που διαδραματίζονται από προβεβλημένα πολιτικά στελέχη της Αριστερόστροφης κουλτούρας ακόμη και πρώην υπουργούς να σχολιάζουν αρνητικά τις σωτήριες αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά περισσότερο της υπεύθυνης Εθνικής επιτροπής Υγείας που διαφεντεύει και προτείνει τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προστασίας!

Φαίνεται ότι τους έχει χαλάσει ο τραχανάς βλέποντας την πλειοψηφία του ελληνικού λαού να προσαρμόζετε και να υπακούει στις οδηγίες και τα απαγορευτικά μέτρα που λαμβάνονται και να μην επαναστατεί και να αντιδρά παράφορα! Πιστεύουν ότι τις μπούρδες και τις μπαρούφες που ξαμολάνε από τα διάφορα ΜΜΕ και προσπαθούν να σπείρουν τον σπόρο του διχασμού για να καρπωθούν μελλοντικά πολιτικά οφέλη…. και με το να υποβαθμίζουν τα μέτρα και να βγάζουν κορώνες και να θεωρούν κατά περίπτωση και σύμφωνα με τις δικές τους ιδεολογικές απόψεις πότε υπερβολικές και πότε ως ανεπαρκείς ….

Όλες τις κυβερνητικές οικονομικές διευκολύνσεις και αποφασιστικές ενέργειες για όλους τους τομείς εργασίας τόσο στον Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα! Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν είναι οι ελαφρύνσεις στον ιδιωτικό τομέα τόσο στους επιχειρηματίες όσο και στους μικρομεσαίους και ελεύθερους επαγγελματίες! Φωτιά στα παντζάκια τους! Ας δούμε όμως και ορισμένες περιπτώσεις παπάδων και Δεσποτάδων που συνεχίζουν να δημιουργούν μεγάλες ιστορίες και αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία επειδή φορούν παρωπίδες και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ο συνωστισμός μέσα στις εκκλησίες είναι ότι χειρότερο υπάρχει για την μετάδοση και την εξάπλωση της πανδημίας του Κορωνοϊού!

Παρασύρουν γιαγιάδες και παππούδες θρησκόληπτους για να έχουν εκκλησίασμα… ανθρώπους χαμηλής μόρφωσης που φοβούνται ότι θα τους κάψει ο Θεός…λες και όποιος θεός υπάρχει και πιστεύει η ανθρωπότητα εκδικείται! Καιρός είναι επιτέλους για το καλό τόσο των Ελλήνων αλλά και όλης της ανθρωπότητας να κάτσουν στ’αυγά τους και να αφήσουν την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς να κάνουν απερίσπαστα την δουλειά τους… για να βγούμε γρηγορότερα από την δίνη του αοράτου πολέμου και της καραντίνας! Καλά Μυαλά σε όλους!

Χίος 26 Μαρτίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.