Αρνήθηκε η Τουρκία από συγκεκριμένο Eλληνικό Δήμο βοήθεια αλληλεγγύης για τους σεισμόπληκτους

Μετά τις επίσημες καταγγελίες της Τουρκίας( πριν από το φονικό σεισμό) για το Λαύριο και την στόχευση του ότι τάχα εκεί ” εκπαιδεύονται” κούρδοι ” τρομοκράτες” που στη συνέχεια δρουν στο έδαφος της , η Άκυρα παρά τη ” βελτίωση” του κλίματος , στις σχέσεις των δυο χωρών φαίνεται ότι δεν έχει αποστεί καθόλου από όσα ψευδή υποστήριζε σε βάρος της χώρας μας .
Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Λαυρεωτικής και ο Σύνδεσμος Φιλίας και Αλληλεγγύης των Λαών  Λαύριο – Αλέξινατς, η Άγκυρα αρνήθηκε και δεν δέχθηκε την ανθρωπιστική βοήθεια που είχαν συγκεντρώσει και επιχείρησαν να αποστείλουν στους σεισμόπληκτους της γειτονικής χώρας.
“Δυστυχώς έπειτα από την άρνηση της τουρκικής πλευράς να αποδεχτεί τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν, δεν στάθηκε δυνατή η αποστολή στον προορισμό τους”, αναφέρουν .
Επίσης, σε συνέχεια επικοινωνίας με την Πρεσβεία της Συρίας στην Αθήνα, μας πληροφόρησαν ότι μπορούν να δεχτούν μόνο χρήματα και φάρμακα.

Πηγή: news-ta.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.