Αρση μέτρων: Τι ανοίγει τη Δευτέρα 11 Μαΐου – Επιχειρήσεις, καταστήματα, λιανεμπόριο

Τη Δευτέρα θα έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους 225.000 εργαζόμενοι και θα έχουν ανοίξει 95.000 (σ.σ.: το 1/3) επιχειρήσεις

Η κυβέρνηση δια του αρμοδίου υφυπουργού Ανάπτυξης κι Επενδύσεων, Νίκου Παπαθανάση ανακοίνωσε τις δραστηριότητες των οικονομικών φορέων που επανεκκινούν τη Δευτέρα 11 Μαΐου και τους κανόνες λειτουργίας τους. Η κανονικότητα εισέρχεται στην δεύτερη φάση της με τη «Γέφυρα Ασφαλείας» να ολοκληρώνεται σε επτά στάδια.

Συνολικά τη Δευτέρα θα έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους 225.000 εργαζόμενοι, δηλαδή το 33% των εργαζομένων που ανεστάλη η εργασία τους λόγω μη λειτουργίας των επιχειρήσεών τους. Πλέον από Δευτέρα θα έχουν μπει ξανά στις ράγες περίπου το 1/3 (93.000) των επιχειρήσεων που είχαν βάλει λουκέτο σε μια προσπάθεια να αναθερμανθεί η οικονομία.

Επισυνάπτεται αρχείο σε πίνακες με το “Σχέδιο σταδιακής αποκλιμάκωσης περιοριστικών μέτρων” που περιλαμβάνει τα στάδια επανεκκίνησης της οικονομικής δραστηριότητας, τους ΚΑΔ των επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών που θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 11 Μαϊου και τους κανόνες λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Covid19_PAROUSIASI_v_STADIO_F1247544420

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.