ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΤΗΣ ΠΑΓΧΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ (ΠΕΣ ΝΑΤ)

Ενημερώνουμε τα μέλη της Παγχιακής Ένωσης Συνταξιούχων Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου (ΠΕΣΝΑΤ), τους συναδέλφους και χήρες συναδέλφων, ότι οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) του Σωματείου μας, θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 Μαϊου 2023 από τις 09:00 – 14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Χίου.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων γίνεται με ηλεκτρονική αποστολή στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) του συλλόγου pesnatchiou@gmail.com, είτε τηλεφωνικώς στο 22710-27162, είτε αυτοπροσώπως στο γραφείο του σωματείου μας, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Παρασκευή 10 με 12 το πρωί.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η Τετάρτη 24 Μαϊου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα μέλη του σωματείου, τα οποία έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους εκκρεμότητες με το σωματείο (συνδρομή), το 2023, καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν εντός του προκαθορισμένου χρόνου και μέχρι την λήξη της προθεσμίας υποβολής υποψηφιότητας.

Επίσης ενημερώνουμε τα μέλη, τους συναδέλφους και χήρες συναδέλφων που θα βρίσκονται εκτός Χίου ή για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα μπορούν να παραβρεθούν την ημέρα των εκλογών (Σαββάτο 27 Μαϊου 2023) και επιθυμούν να ψηφίσουν για την εκλογή του νέου Δ.Σ του σωματείου μας, μπορούν να ψηφίσουν μέσω του προσωπικό τους e-mail, στο email του σωματείου μας pesnatchiou@gmail.com

Τις επόμενες ημέρες θα δοθεί στην δημοσιότητα το Ψηφοδέλτιο με όλα τα ονόματα των υποψηφίων, και θα μπορούν να ψηφίσουν από 1 έως 7 υποψηφίους.

 

Με Συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δ.Σ ΠΕΣ ΝΑΤ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.