Αυτή την εικόνα θέλουμε για τα Καρδάμυλα ;

Την απογοήτευσή του για την παραμελημένη εικόνα που δείχνουν τα Καρδάμυλα εκφράζει μέσα από ανάρτησή του στο Facebook, ο πρώην διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αριστείδης Κελεπερτζής. ο κ. Κελεπερτζής επισημαίνει ότι η εγκατάλειψη στον χώρο του Μαρμάρου είναι μεγάλη ενώ τα πεταμένα σκουπίδια και τα παρατημένα αντικείμενα δημιουργούν κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών που παίζουν εκεί αμέριμνα.
Στην ανάρτησή του  αναφέρει:
“Χθεσινοβραδινή φωτογραφία από την παραλία Μαρμάρου Καρδαμύλων. Ο χώρος ανήκει στον Δήμο Χιου και είναι ενσωματωμένος στο πρώην δημαρχείο Καρδαμύλων και δίπλα στην είσοδο του. Σ’ αυτόν βρίσκονται οι μονάδα κλιματισμού του. Σήμερα στο κτίριο στεγάζονται δημοτικές υπηρεσίες, το ΚΕΠ, το γραφείο του αντιδημάρχου και της προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου. Κάθε βράδυ ο χώρος μπροστά από το πρώην δημαρχείο λειτουργεί ως πεζόδρομος. Δεκάδες παιδιά παίζουν αμέριμνα και ανέμελα. Κάποια από αυτά στο πλαίσιο κάποιου παιχνιδιού κρύβονται μέσα σ’ αυτόν τον επικίνδυνο για την ασφάλεια τους χώρο. Παραδίπλα λειτουργούν καφετέριες και καταστήματα εστίασης. Εικόνα αλγεινή για τους συγχωριανούς μας, τους φιλοξενούμενους μας και τους επισκέπτες σε μια περίοδο τουριστικής αιχμής. Εικόνα που δεν αξίζει και δεν αντιπροσωπεύει τον πολιτισμό των Καρδαμυλιτών. Τα Καρδάμυλα δεν αξίζουν αυτή την αντιμετώπιση!!!” , καταλήγει ο Αριστείδης Κελεπερτζής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.