Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Aποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ο Σύλλογος Aποφοίτων Πανεπιστημίου Αιγαίου, έπειτα από εκλογική ψηφοφορία που διατέλεσε για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου κατά την οποία  ψήφισαν 838 μέλη, συγκρότησε νέο σώμα και ανακοίνωσε τα εξής: Ως πρόεδρο του διοικητικού συμβούλιο όρισαν τον Ανδρέα Καρασαρίνη. Τις θέσεις του α’ και β’ αντιπροέδρων ανέλαβαν οι Κώστας Τσιαγκλιώτης και Αλέξανδρος Αραπέτσικας. Την ευθύνη του γενικού γραμματέα αναλαμβάνει ο Γιάννης Κομονταχάκης, ενώ τη διαχείριση των λογιστικών υποχρεώσεων ο Γιώργος Στρατηγέλλης. Ως ειδικός γραμματέας ορίστηκε ο Γιάννος Σανταμούρης, ενώ την υπεύθυνη οργάνωση συλλόγου και των social media και εξωστρέφειας ανέλαβαν οι Δημήτρης Δημητρουλόπουλος και η Φλώρα Μαλασίδη. Ο Κώστας Τσούλος εκλέχθηκε ως υπεύθυνος προτάσεων και σχεδιασμού, ενώ τη θέση υπεύθυνου επικοινωνίας με τους άλλους συλλόγους κατέλαβε ο  Χρήστος Ζουμπουρδικούδης.

Τέλος, όσον αφορά τη συγκρότηση σώματος της εξελεγκτικής επιτροπής, αυτή αποτελείται από τον πρόεδρο Στέργιο Σπάσο, τον αντιπρόεδρο Κώστας Παπαγιάννη και το μέλος Κατερίνα Πηγή Σταύρου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.