Αφιέρωμα στην Πρωταπριλιά της αντιπολίτευσης με Αλήθεια και Ψέματα!

Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης γιατί σήμερα γιορτάζει το Ψέμα της πολιτικής κατάντιας του βόθρου και της λεκάνης των λημμάτων, της βρωμιάς και της σαπίλας, της δυσοσμίας από τα σκ@τά που δυστυχώς κυκλοφορούν μέσα στο ναό της Δημοκρατίας που λέγεται Βουλή των Ελλήνων!
Και διερωτάται όποιος βλέπει και ακούει τις συνεδριάσεις της Χάβρας του ΣΎΡΙΖΑ και του ΑΊΣΧΟΥΣ της βωμολοχίας του νέου ήρωα της μαγκιάς της κλανιάς του τσαμπουκά και του τραμπουκισμού αυτή είναι η Ελληνική γλώσσα των εκλεγμένων εθνοπατέρων;
Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο πολλά έξυπνα σκίτσα και φωτογραφίες που δείχνουν την φαντασία του Ελληνικού λαού με πιο τρόπο και σε τι εκτίμηση έχουν στους περισσότερους εκλεγμένους εθνοπατέρες με το προφίλ και την συμπεριφορά τους πού προκαλούν κάθε μέρα μόνο γέλιο και απέχθεια στο κοινό αίσθημα και συναίσθημα του υγειώς σκεπτόμενου Έλληνα!
Σήμερα γιορτάζεται το Έθιμο της Πρωταπριλιάς με τα διάφορα ψέμματα που από τα παλιά χρόνια έχει καθιερωθεί και είθισται να γίνεται τέτοια μέρα χαβαλές και καλαμπούρια μεταξύ φίλων και γνωστών και μάλιστα πολλές φορές βάζουν και στοίχημα ποιός θα πει το πιο αληθοφανές ψέμα!
Δυστυχώς όμως τα τελευταία χρόνια επειδή καθημερινά τα ψέματα και το νταηλίκι δίνουν και παίρνουν στην πολιτική ζωή της Ελλάδας μας και ειδικότερα μέσα στο Κοινοβούλιο και είναι στην ημερήσια διάταξη της κάθε συνεδρίασης, όπως το έχουν μετατρέψει τα ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κόμματα έχει το Έθιμο πλέον τελείως ατονίσει και ξεφτίσει αφού τελικά όλο το χρόνο δεν ακούμε και καμιά Αλήθεια!
Δεν θα αναφερθώ σ όλα τα ψέμματα που τα τελευταία χρόνια μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου οι ψεύτες και οι λωποδήτες της ακροαριστερόστροφης πολιτικής νομενκλατούρας γιατί πρέπει να γράψω ολόκληρα βιβλία και τόμους!
Πιστεύω ότι πλέον ο Ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει και δεν είναι το κοπάδι που οι ψεύτες προσπαθούν να το κλείσουν στο μαντρί της ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας για να κυβερνήσουν ξανά με την τρέλα του παραλόγου και της κατάντιας της ζωής μας που την ρισκάρουν καθημερινά με τις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας και καταλήψεις και συλλαλητήρια με αποτέλεσμα την μετάδοση της πανδημίας και να έχουμε χιλιάδες θανάτους και κρούσματα και να κοντεύει να τινακτεί το σύστημα υγείας στον αέρα!
Ξυπνήστε Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης ” ο Ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται” όπως λέει η παροιμία από πολύ παλιά!
Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωταπριλιά!
Χίος 1 Απριλίου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.