Αφιερωμένο στην Γυναίκα και στην Αγάπη!

Η ευγένεια είναι τόσο σπάνια σήμερα, που την μπερδεύουν με το flirt… Ανδρεάδης Ιωάννης. Δεν είμαι κάποια σημαντική!!! Απλά μια συνηθισμένη γυναίκα με κοινή λογική… ζω μια συνηθισμένη ζωή… Δεν υπάρχουν μνημεία αφιερωμένα σε μένα και τ’ όνομά μου, πολύ πιθανόν είναι, να ξεχαστεί πολύ γρήγορα αφού πεθάνω!!! Αλλά με όλον τον σεβασμό, πετυχαίνω με μεγάλη δόξα, αξία και τιμή, όσο κανείς άλλος έζησε ποτέ, να αγαπώ με όλη μου την καρδιά και ψυχή και για μένα, αυτό πάντα ήταν και θα είναι αρκετό!!!!! Να αγαπάς δεν είναι τίποτα. Να αγαπιέσαι είναι κάτι, αλλά το ν’ αγαπάς και ν’ αγαπιέσαι από αυτόν που αγαπάς, είναι το παν!!!!! Η καλύτερη σχέση, είναι αυτή που η αγάπη σου ξεπερνάει την ανάγκη του ενός για τον άλλον!!! Αγάπη είναι απλά μια λέξη, μέχρι κάποιος να έρθει και να της δώσει ένα νόημα!!! Μαθαίνεις να σ’ αρέσει κάποιος, όταν μαθαίνεις τι είναι αυτό που τον κάνει να γελάει, αλλά δεν μπορείς ποτέ ν’ αγαπήσεις κάποιον, μέχρι να μάθεις τι είναι αυτό που μπορεί να τον κάνει πραγματικά να κλάψει!!!!! Δεν προσποιούμαι ότι γνωρίζω τι είναι αγάπη, για όλο τον κόσμο, αλλά μπορώ να σας πω τι είναι αγάπη, για μένα. Αγάπη είναι να ξέρεις τα πάντα για τον άλλον και ακόμα να θές να είσαι μαζί του περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άτομο. Αγάπη είναι να τον εμπιστεύεσαι αρκετά, έτσι ώστε να του λες τα πάντα για σένα (ακόμα και πράγματα για τα οποία μπορεί να ντρέπεσαι). Αγάπη είναι να αισθάνεσαι άνετα και ασφαλής με κάποιον, αλλά ακόμα να νιώθεις αδύναμος, όταν μπαίνει στο δωμάτιο και σου χαμογελάει!!!!! Υπάρχει μια λυπητερή αλήθεια που έμαθα στη ζωή μου: Όσο ταξιδεύω στην Ανατολή και την Δύση, στον Βορρά και στον Νότο, τα μόνα άτομα που πληγώνουμε πραγματικά, είναι αυτά που αγαπάμε περισσότερο. Κομπλιμεντάρουμε και φλερτάρουμε, αυτούς που δεν γνωρίζουμε αρκετά, υπηρετούμε τους αγνώστους καλεσμένους μας και συμπεριφερόμεθα απαίσια, σε αυτούς που μας αγαπάνε περισσότερο!!!!! Οπότε, καλό είναι, να μην γνωρίζουν αυτοί ότι τους αγαπάμε κι εμείς ότι μας αγαπάνε, γιατί παύει πλέον, να υπάρχει σεβασμός!!! Ευχαριστώ πού ‘σαι εδώ, όταν δεν είμαι εγώ!!!!!!!!!! Μερικοί χάνουν όλο το μυαλό τους και μένουν ψυχές, οι ανορθόδοξες… Άλλοι χάνουν όλη τους την ψυχή και γίνονται εγκέφαλοι, η διανόηση!!! Κάποιοι τα χάνουν και τα δύο και γίνονται αποδεκτοί!!!!! Charles Bukowski. Αγάπη είναι… η κατάσταση συναισθηματικής πανδαισίας… Η δύναμη για πραγματοποίηση, όλων εκείνων των δράσεων, που προϋπήρξαν αυτής, ως μνημικές εικόνες!!! Η υπέρτατη ενέργεια!!!!! Μαρία Περρή.

Όταν η γυναίκα, σου επιτρέπει να μπεις στη ζωή της, δεν είναι επειδή σε έχει ανάγκη… Έχει σταματήσει να έχει ανάγκη τους ανθρώπους πολλά χρόνια πριν!!! Είναι επειδή σε θέλει!!! Κι αυτό είναι το υπέρτατο αγαθό και το πιο αγνό απ’ όλα!!!!! Ζωή = joy (ευτυχία!!!). Η αγάπη όμως είναι και δίκοπο μαχαίρι!!! Πολλές φορές προκαλεί εξάρτηση (όλα είναι θέμα συνήθειας και άρα, αμφιθυμία και αναποφασιστικότητα!!!!!) Οπότε, μπορεί να είναι φορές που λυτρωνόμεθα από αυτόν που αγαπάμε, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται και το τέλος μας… Μετά από αυτόν/ήν, το χάος!!!!! Άνδρας, είναι αυτός που σου διασφαλίζει μια τέτοια ζωή, ώστε αν χρειαστεί να την αφηγηθείς, να μην ντραπείς, να μην σε λυπηθούν, να μην ανησυχήσουν!!!!! Αθάνατη Μαλβίνα Κάραλη.

Αγάπη μόνο κι όλα τα’ άλλα, βάλ’ τα για προσάναμμα!!!!!

Αγγελική Τριπολίτου

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.