Αύριο η έπαρση της μεγάλης σημαίας στο λιμάνι της Χίου

Στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής 27 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η ΕΠΑΡΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ στον κεντρικό λιμενοβραχίονα Χίου, με τη συμμετοχή στρατιωτικού τιμητικού αγήματος και στρατιωτικής μπάντας της 96ΑΔΤΕ.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου έχει ως εξής:

Ώρα 18:00 ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ στον Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου.

Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019

Ώρα 07:00 ΘΑ ΣΗΜΑΝΟΥΝ ΧΑΡΜΟΣΥΝΑ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ και η μπάντα του 1ου Συστηματος Προσκόπων Χίου θα περιέλθει στην πόλη παιανίζοντας.

Ώρα 08:00 ΕΠΑΡΣΗ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΟΥΝΑΚΙΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑ) με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μπά- ντας της 96 ΑΔΤΕ και στρατιωτικού τιμητικού αποσπάσματος.

Ώρα 10:00 ΤΕΛΕΣΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της Ημέρας από τον κ. Κωνσταντίνο Γανιάρη, Καθηγητή μουσικής στο Γ΄ Γυμνάσιο Χίου.

Ώρα 10:45 ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ στο Ηρώο των Πεσόντων.

Ώρα 11:30 ΠΑΡΕΛΑΣΗ της Φιλαρμονικής του Δήμου, παλαιών Πολε- μιστών, των μαθητών και μαθητριών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, των Οδηγών και Προσκόπων, τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων, Αθλητικών Συλλόγων, των μαθητών και μαθητριών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σπουδαστών/τριών Α.Ε.Ν., αντιπροσωπευτικών τμημάτων του Στρατού και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και της Στρατιωτικής Μπάντας της 96 ΑΔΤΕ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση από τον Δήμο Χίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο για τις Αρχές και το κοινό.

Ώρα 16:00 ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ στον κεντρικό λιμε- νοβραχίονα Χίου, με τη συμμετοχή στρατιωτικού τιμητικού αγήματος και στρατιωτικής μπάντας της 96ΑΔΤΕ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.