(Βίντεο)Ένταση έξω από το Πολυτεχνείο: Δεν επέτρεψαν σε βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν στεφάνι

https://diafaneia.eu/wp-content/uploads/2021/10/235949203_2055986077912868_2052309021539778639_n.jpg

 

 

 

Το Βίντεο είναι από τα πρωινά επεισόδια μεταξύ παρατάξεων.

Φοιτητές και συγκεντρωμένοι στον χώρο του Πολυτενείου δεν επέτρεψαν σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν στεφάνι, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 17 Νοεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι δεν επέτρεψαν την είσοδο στους Χαράλαμπο Αθανασίου και Χάρη Θεοχάρη.

Ενταση έξω από το Πολυτεχνείο: Δεν επέτρεψαν σε βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν στεφάνι [εικόνες]
Πολυτεχνείο

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η αντιπροσωπεία της Βουλής βρέθηκε στις περίπου 8:30 το πρωί στην είσοδο του Πολυτεχνείου ωστόσο ο κόσμος που βρισκόταν εκεί δεν τους επέτρεψε να περάσουν, φωνάζοντας συνθήματα.

Πολυτεχνείο
Πολυτεχνείο

Ο Χαράλαμπος Αθανασίου σημείωσε πως “κανένα κόμμα, κανένας πολιτικός σχεδιασμός δεν αποφάσισε και οργάνωσε την εξέγερση του πολυτεχνείου Η ατομική ευθύνη που χαρακτηρίζει τις δημοκρατίες στα κράτη δικαίου, είναι αυτή που διήγειρε τη συλλογικότητα και ένωσε τις φωνές όλων. Συνεπώς, όποιοι προσπαθούν να οικειοποιηθούν τους αγώνες του ελληνικού λαού, προσβάλουν την ιστορία. Τα παιδιά αυτά, όταν εμείς κάναμε τον αγώνα αυτό, ήταν αγέννητα ή ήταν στις κούνιες. Η μέρα είναι ιερή και πρέπει να τους το συγχωρήσουμε. Ζήτω το Πολυτεχνείο”.

Πηγή: thetoc.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.