Βοήθησε και εσύ να τρέξουν οι τροχοί!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, στήνονται οι ψησταριές στην Πλατεία Βουνακίου για το «Σουβλάκι Πάρτι», που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο Α.μεΑ. ΙΩΝΕΣ Χίου, την Παρασκευή 11 Οκτώβρη και ώρα 7.00 το απόγευμα.

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά του λεωφορείου που θα μεταφέρει τους αθλητές και τις αθλήτριες  στο Φαφαλίειο και στο Κολυμβητήριο, για τις προπονήσεις τους.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι μουσικοί Σταμάτης και Απόστολος Πούπαλος, Σοφία Χατζαθανάση, Γιώργος Βενέτης, Χρήστος Τσιαδής και οι Μάκης Γεωργακάκης, Μάριος Νεαμονιτάκης και Γιάννης Σορανίδης.

Θα χορέψουν τα νεανικά τμήματα του ΦΑΡΟΥ, της ΠΕΚΕΒ, του “Γεώργιου Βούρου”, καθώς και ο πολιτιστικός Σύλλογος Συκιάδας, ο Μορφωτικός Σύλλογος Πυργίου Γ. Θεοτοκάς”, ο ΜΕΟΘ, ο Σύλλογος του Νεχωριού “Άγιος Μηνάς”, ο Λαογραφικός Όμιλος “Λ. Αλλάτιος”, οι “Χίοι εν Χορώ”, καθώς και τα χορευτικά τμήματα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου, του Ειδικού Γυμνασίου Χίου και βέβαια το χορευτικό τμήμα των ΙΩΝΩΝ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Για το συγκεκριμένο σκοπό έχει ανοίξει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για όσους επιθυμούν να στηρίξουν περαιτέρω την προσπάθεια αυτή:

GR 8601104900000049048021288

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.