Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Λέσβου: Οι μετανάστες κρατούν τα σχολεία μας ανοικτά και συνεισφέρουν στα έσοδα των Δήμων… (ΒΙΝΤΕΟ)

«Οι μετανάστες έχουν κρατήσει ανοιχτά τα σχολειά με τα παιδιά τους και είναι αυτοί που συνεισφέρουν στα έσοδα των δήμων, αυτοί που στηρίζουν την παραγωγή της περιοχής των νησιών μας»

Αυτά μεταξύ άλλων είπε στη Βουλή ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Λέσβου Γιώργος Πάλλης, στην αναφορά του για την αναθεώρηση του άρθρου 102 παράγραφος 2, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η δυνατότητα αναγνώρισης εκλογικού δικαιώματος σε αυτοδιοικητικές εκλογές, σε αλλοδαπούς που μένουν μόνιμα στη χώρα.

Να μην ξεχάσουμε όμως και την τοποθέτηση του κ. Πάλλη όσον αφορά τον μειωμένο συντελεστη Φ.Π.Α στα νησιά μας:

«Πανάκεια ήταν το ΦΠΑ ως αναπτυξιακό εργαλείο, ενώ δεν ήταν αναπτυξιακό εργαλείο. Ήταν μεν μια αναγκαιότητα για τα νησιά, αλλά θα πρέπει να δούμε αλλιώς τα νησιά μας, να τα σεβαστούμε αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάλλης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα.

Το σχετικό βίντεο από την ομιλία του Γιώργου Πάλλη στη Βουλή.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.