Βούλιαξε το λιμάνι του Πειραιά -Ξεκίνησε η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή φυγή

28 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ
Βούλιαξε το λιμάνι του Πειραιά -Ξεκίνησε η πρώτη μεγάλη καλοκαιρινή φυγή [εικόνες]
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του καλοκαιριού και σιγά σιγά όλοι αρχίζουν να εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα και να φεύγουν για τα νησιά.

Από νωρίς το πρωί σχηματίστηκαν ουρές τόσο από τα ΙΧ και τα μηχανάκια, όσο και από επιβάτες στα λιμάνια. Από την άλλη πλευρά ομαλή είναι προς το παρόν η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα.

Η πληρότητα των πλοίων αγγίζει το 90%, ειδικά για προορισμούς όπως οι Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και η Κρήτη.

«Βούλιαξε» το πρωί ο Πειραιάς

Εκατοντάδες εκδρομείς είχαν κατακλύσει από νωρίς το πρωί το λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να επιβιβαστούν στα πλοία και να αναχωρήσουν για τους προορισμούς των διακοπών τους.

Μόνο για σήμερα, από το πρωί είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσουν από το λιμάνι του Πειραιά 28 πλοία, με προορισμό τα νησιά των Κυκλάδων, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Αντίστοιχη είναι η κινητικότητα και στα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Αυξημένη κίνηση και στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Αυξημένη κινητικότητα υπάρχει και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς δεν είναι λίγοι οι ταξιδιώτες που έχουν επιλέξει να μετακινηθούν με αεροπλάνο για τον προορισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Πηγή: iefimerida

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.