Βραβείο τεκμηρίωσης για το ντοκιμαντέρ των παιδιών της Βολισσού “Επιχειρείν στην Αμανή”

 

 

Με βραβείο τεκμηρίωσης τιμήθηκε το ντοκιμαντέρ του Γυμνασίου Βολισσού «Επιχειρείν στην Αμανή» στο 10ο Διανησιωτικό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βορείου και Νοτίου Αιγαίου 2021-2022.

Την κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ για τα ντοκιμαντέρ αποτελούσαν ο Καθηγητής Πληροφορικής Κινηματογραφίας του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Παν. Κυριακουλόπουλος, ο συγγραφέας κ. Φίλιππος Μανδηλαράς, η δημοσιογράφος κ. Χρύσα Μαργαρίτη, ο τραγουδιστής και μουσικός κ. Γιώργος Μυλωναδάκης και η εκπαιδευτικός και μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης Χίου κ. Θεοδοσία Τσατσαρώνη.   Το ντοκιμαντέρ διαπραγματεύονταν 2 τομείς επιχειρηματικότητας στην Αμανή, την έκθλιψη ελαιολάδου και τα ιαματικά λουτρά.

Το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις Βολισσού με ανάρτηση του στο Facebook  ευχαριστεί  τα παιδιά που συμμετείχαν και μοχθησαν για τη δημιουργία της ταινίας αλλά και τους καθηγητές που βοήθησαν.

” Θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς της ταινίας, δηλαδή τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου Άννα – Μαρία Κώσταλου, Θοδωρή Μαδιανό και Νίκο Πιπεράκη, της Α΄ Λυκείου Λάμπρο Νεαμονίτη και τους καθηγητές Μαρία Καϊμάκη, Δέσποινα Παντελάκη και Παρασκευά Παπαπαρασκευά.”

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.