Βραβεύτηκαν οι εθελοντικές ομάδες

 

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η  σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χίου με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων, με θέματα  που αφορούν τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2023 και δόθηκαν διευκρινήσεις αναφορικά με τη νέα πυροσβεστική διάταξη.

Έγινε απολογισμός της άσκησης δασικής πυρκαγιάς,συμπεριλαμβανομένης και της οργανωμένης απομάκρυνσης πληθυσμούμε την κωδική ονομασία « Κηδαλίων  2023 »  που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Αγίου Παντελεήμονα στο Μονοδένδρι της Κοινότητας Χίου  στις 24 Μαΐου  2023.

Ακολούθησε τιμητική εκδήλωση,στην οποία ο Δήμαρχος Χίου και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας απένειμαν επαίνους στις εθελοντικές ομάδες για την αδιάλειπτη προσφορά και την αποτελεσματική τους συνεργασία με το Δήμο Χίου. Τέλος ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας τίμησε τους συνεργάτες του για τη συμβολή τους στο έργο που έως σήμερα έχει παραχθεί.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.