Βόμβα οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Θρησκευτικά στα σχολεία!

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Δεν θέλω να κάνω τον θρησκόληπτο γιατί δεν είμαι ούτε θα γίνω, αλλά πιστεύω στην Παναγία και τον Χριστό και εφαρμόζω στην καθημερινότητα μου τα λόγια τού Κυρίου το Αγαπάτε Αλλήλους με τον δικό μου τρόπο! Επιτέλους η ανώτατη ανεξάρτητη αρχή της Δικαιοσύνης το Συμβούλιο της Επικρατείας η ολομέλεια του οποίου έκρινε αντισυνταγματικές και αντίθετες στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου τις αποφάσεις του τέως υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, με τις οποίες καθορίζονται τα προγράμματα σπουδών του μαθήματος των θρησκευτικών στο δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Το ανώτατο δικαστήριο έκρινε ότι με την διδασκαλία των θρησκευτικών (πρέπει να επιδιώκεται η ανάπτυξη της ορθόδοξης χριστιανικής συνείδησης και ότι το μάθημα αυτό απευθύνεται στους ορθοδόξους χριστιανούς μαθητές) και εγώ λέω ότι αποτελεί το 95% τού Ελληνικού Λαού! Στους άθεους ή ετερόδοξους ή αλλόδοξους μαθητές δίδεται ή ευχέρεια της απαλλαγής από το μάθημα και δεν είναι υποχρεωμένοι να το παρακολουθούν!

Βέβαια αμέσως άρχισαν τα όργανα και οι αντιδράσεις απ’ όλους αυτούς που πιστεύουν και προσκυνούν άλλα σύμβολα π.χ. δρεπάνια και αγάλματα κάθε πολιτικής μορφής του μεσοπολέμου και όλους τους Αριστερόστροφους κουλτουριάρηδες που πιστεύουν στον Μαμωνα και στις πολυθρόνες του δημοσιοϋπαλληλικού κατεστημένου! Δεν τους αρέσουν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και ζητούν να μην καταργηθούν οι ασυναρτησίες και οι Μπαρούφες τού άθεου Γαβρόγλου! Κύριοι.. Κύριοι τής αριστερόστροφης κουλτούρας είστε μικρή μειοψηφία μέσα στην Ελληνική κοινωνία και δεν μπορείτε με την βία και το έτσι θέλω να μας επιβάλλεται τις δικές σας δοξασίες και τα πιστεύω τής κολεκτίβας! Ζούμε στην εποχή της ελεύθερης οικονομίας και τής Δημοκρατίας! Παντού και πάντοτε κυβερνά ή πλειοψηφία του κάθε κράτους και Έθνους εκτός από την δικτατορία! Επομένως στο θέμα τού μαθήματος των θρησκευτικών σταματήστε να αντιδράτε και να προβαίνετε σε άνομες πράξεις και ενέργειες γιατί δεν σας παίρνει άλλο! Άντε πάλι σηκώσετε κανένα πανό με τις Μπαρούφες σας που στο τέλος θα είστε τρεις κι ο κούκος!

Χίος, 21 Σεπτεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.