Γενική Συνέλευση & εκλογές του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Ανδρεαδείου Γυμνασίου & Λυκείων του Βροντάδου

«Σε συνέχεια του από 08/07/2020 ενημερωτικού σημειώματος, υπενθυμίζουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την αναγνώριση του σωματείου μας και καλούμε τα μέλη μας να εκλέξουν το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή όρισε την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση για την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 και ώρα 7:00 μμ στον αύλιο χώρο του συγκροτήματος των διδακτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Βροντάδου (γήπεδο Γυμνασίου), για να τηρηθούν και οι απαραίτητοι κανόνες ασφαλείας λόγω της πανδημίας.

Κατά την διάρκεια της Γ.Σ θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη 9-μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και 3-μελούς Ελεκτικής Επιτροπής για τα τρία  επόμενα χρόνια.

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν ενεργά στην Γ.Σ και να θέσουν υποψηφιότητα για εκλογή  στο Δ.Σ και την Ε.Ε όσοι και όσες έχουν τη διάθεση να προσφέρουν μέσα από ένα θεσμό που προσδοκά να στηρίξει τα Σχολεία μας, την Παιδεία, και τα  μέλη του, μέσα από πρωτοποριακές δράσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα ταμιακά εντάξει μέλη. Η ετήσια συνδρομή είναι δέκα (10) ευρώ. Όσοι ήταν στην καταστατική Γενική Συνέλευση και έχουν πληρώσει την συνδρομή τους είναι τακτοποιημένοι οικονομικά και θα παραλάβουν και την απόδειξή τους.

Νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν μέχρι και την ημέρα της συνέλευσης και φυσικά να θέσουν υποψηφιότητα.

Θεωρούμε ότι η στήριξη του συλλόγου είναι υποχρέωση όλων μας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Αποφοίτων και Φίλων του Ανδρεαδείου Γυμνασίου & Λυκείων του Βροντάδου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.