Γεύσεις και Αρώματα από Χίο στη HO.RE.CA. 2019

«Γεύσεις και Αρώματα από Χίο» είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στη HO.RE.CA. 2019 και στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – «Ελληνικό πρωινό».

Ο Σύλλογος διατήρησης και προώθησης του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της Χίου «ΜΑΣΤΙΧΑ» εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο κ. Άννα Κλαδιά και την κ. Άννα Καρυστιανού ταμία, όπου παρουσίασαν Χιώτικες συνταγές και προώθησαν προϊόντα της Χίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Τις καρδιές των επισκεπτών έκλεψαν το «γεμιστό ψωμί με χαρούπι και παστελαριές» όπως και το ευωδιαστό «μανταρινάτο».

Με την παρουσίαση αυτή εξασφαλίσαμε την υπόσχεση ότι σύντομα θα έχει και η Χίος το δικό της «Ελληνικό πρωινό» στα ξενοδοχεία!

Ένα μεγάλο μπράβο στους Χιώτες παραγωγούς που έστειλαν προϊόντα τους και κέρδισαν τις εντυπώσεις του κοινού: ΑΝΕΜΟΣ ΑΕ, Αρτονοστιμιές Τομάζος, Το τυρί του τσοπάνη – Ι. Γεωργούλης, Ποτοποιία Κακίτση, Κοράκης – Μαρίνος (γλυκά του κουταλιού), Ξενιάς Καφεκοπτείο, Πατροπαράδοτο παστέλια Πρωάκης, Ποτοποιία Στουπάκη (Μαστιχόνερα), Φράγκος Μπαχαράδικο.

Θερμές ευχαριστίες στο Ξ. Ε. Ε. και στην κ. Σίσσυ Αγγελοπούλου ιδιαιτέρως, στις ακτοπλοϊκές εταιρείες της Attica group HELLENIC SEAWAYS, SUPERFAST FERRİES & BLUE STAR, στα Αθηναϊκά ΜΜΕ και ιδιαίτερα στις εκδόσεις «Ταξιδεύοντας στο Αιγαίο», Live to travel and taste, όπως και στο ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.