Γιατί αυτές οι κραυγές ηττοπάθειας από πολύξερους παντός επιστητού ; Οι προγραμματισμένες ασκήσεις με πραγματικά πυρά εάν ακυρωθούν ή παγώσουν τότε χαιρετίσματα στον πλάτανο!

Πραγματικά είναι δυνατόν ένας πολύξερος δημοσιογράφος παντός επιστητού για τα διεθνή θέματα να βγαίνει στα διάφορα κανάλια των Αθηνών και να λέει τέτοιου είδους σχόλια για να ακυρώσουν και να παγώσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας την προγραμματισμένη άσκηση με πραγματικά πυρά που γίνεται συχνά πυκνά για την εκπαίδευση των στρατιωτών και αξιωματικών όλων των όπλων στον συγκεκριμένο χώρο της βόρειας Χίου και της θάλασσας για να μην προκαλέσουν τον τρελό της γειτονιάς μας;

Αυτός μονίμως και καθημερινά όλο και ζητά και προκαλεί με τσαμπουκάδες και απειλές!
Εάν συμβεί κάτι τέτοιο ” ζήτω που καήκαμε “,  μετά τις διεκδικήσεις του Σουλτάνου που επιμόνως ζητά την αποστρατικοποίηση των νησιών μας και τελευταία έχει επικεντρωθεί στην Χίο.
Δηλαδή όλοι εσείς οι σοφοί της δημοσιογραφίας των Αθηνών τώρα ξυπνήσατε;
Τόσα χρόνια που όλοι εμείς οι ακρίτες που διαμένουμε και κατοικούμε και εργαζόμαστε και δημιουργούμε πάνω σε αυτά τα ιερά χώματα που έχουν βαφτεί με αίμα και θυσίες των προγόνων μας και αντιμετωπίζουμε συχνά πυκνά από όλες τις κυβερνήσεις της Τουρκίας απειλές και εκβιασμούς όταν δούμε ότι η Ελλάδα και η Κυβέρνηση αυτή την συγκεκριμένη περίοδο οπισθοχωρήσει στις ορέξεις του Σουλτάνου τί θα σκεφθούμε;
Ή ότι φοβόμαστε τα Γιουσουφάκια ή ότι μας κυβερνούν μαλθάκες και με την πρώτη απειλή και εκβιασμό την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια ή την κλάσαμε μαλλί από λύκο που λέει η παροιμία.
Μάλλον κύριοι σοφοί της δημοσιογραφίας των Αθηνών επειδή δεν μένετε μόνιμα στο ακριτικό μας νησί ή κάνετε τον Κινέζο ή δεν ξέρετε τι σας γίνεται ή δεν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε και βγαίνετε συχνά πυκνά στα διάφορα ΜΜΕ της Αθήνας αλλά και της Χίου και πανικοβάλλεται και τους κατοίκους της Χίου αλλά περισσότερο της υπόλοιπης Ελλάδας που δεν έχουν συνηθίσει στις διάφορες και σχεδόν μόνιμες απειλές του Σουλτάνου!
Γι’αυτό η συμβουλή ενός μόνιμου για όλη την ζωή του κατοίκου επί 73 συναπτά χρόνια πάνω σε αυτά τα ιερά χώματα της Χίου είναι μια και μοναδική ” Χαιρετίσματα στον πλάτανο του χωριού σου “!
Σταματήστε πλέον να μας τα πρήζεται με τις σοφίες και τις ιστορίες για πάλε ποτέ διεθνείς σχέσεις και συνεργασίες για επεισόδια άλλων Κυβερνώντων με την ηττοπάθεια σας!
Μολών λαβέ για οποιονδήποτε αμφισβητεί την Ελληνικότητα της Χίου και όλων των νησιών μας!
Δεν λέω τίποτα άλλο γιατί δεν πρέπει να δίνω μεγάλη σημασία σε λόγια του αέρα και δημοσιεύματα της ντροπής για τους Έλληνες και τους Χιώτες ακρίτες!
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!
Χίος 12 Οκτωβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.