Γιατί βούρκωσαν τα μάτια του 12χρονου μαθητή; ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ…Απάνθρωπη ΑΝΑΛΓΗΣIΑ!

 

 

Πόνο , θλίψη και μεγάλη αγανάκτηση ένοιωσα για την σημερινή ανάλγητη κοινωνία του 21ου αιώνα που ζούμε και βιώνουμε στην καθημερινότητα της υποτιθέμενης σύγχρονης εποχής με την τεράστια αφθονία αγαθών του καταναλωτισμού και της άνετης ζωής, της καλοπέρασης του πλούτου ,της κρεπάλης, του ωχ αδερφέ και την απάνθρωπη καταπάτηση της αξιοπρέπειας !
Και τί έγινε για τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού ;
Θα ήταν αδιανόητο για τις δικές μου ευαισθησίες να μην γράψω και να μην καυτηριάσω αυτό πού είδα , αντίκρισα και διάβασα στα ΜΜΕ για το μικρό αγόρι μαθητή της ΣΤ τάξεως του Δημοτικού Σχολείου που με βουρκωμένα μάτια ένιωσε απομονωμένος και την απάνθρωπη συμπεριφορά από μαμάδες και πατεράδες του σχολείου του, που αποτελούσαν τον Σύλλογο Γονέων και πρόσφεραν σουβλάκια στην χθεσινή γιορτή της Τσικνοπέμπτης σε όλα τα παιδιά πλην του αγοριού με τα βουρκωμένα μάτια, επειδή η χήρα μητέρα του δεν είχε πληρώσει την συνδρομή των δέκα Ευρώ λόγω οικονομικής ανέχειας και της φτώχειας!
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ γι αυτήν την συμπεριφορά του συλλόγου Γονέων πού αν και είναι γονείς και έχουν παιδιά μαθητές και συμμαθητές του μικρού ορφανού αγοριού έδειξαν την αναλγησία και την απάνθρωπη καταπάτηση της αξιοπρέπειας μίας αθώας ψυχούλας πού με μάτια βουρκωμένα ένιωσε την απάνθρωπη απαξίωση της σημερινής εποχής της κοινωνίας της ευμάρειας ,της ευδαιμονίας ,του πλούτου , της κρεπάλης ,της απονιάς , χωρίς να σεβαστούν τα όσια και Ιερά της Χριστιανοσύνης!
Θα είμαι καταπέλτης και πολύ καυστικός σε όλους και όλες του Συλλόγου Γονέων και θα τους αποκαλέσω υπανθρώπους και καθίκια, Κύβδαλα και ξεφτίλες για την καταράκωση της ψυχούλας αυτού του σπάργανου μαθητού πού αυτό το γεγονός θα τον συνοδεύει σε όλη του την ζωή του !
Μπορεί να είναι κοντινή λήψη άτομο και παιδί
Αλλά να ξέρετε και να γνωρίζετε όλοι εσείς οι χαμένοι και ξεφτίλες της κοινωνίας πού νομίζετε ότι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια αποτιμάται με ένα σουβλάκι ότι σ’αυτό το αγόρι του δώσατε κουράγιο και δύναμη για να αντιμετωπίσει από δω και πέρα την σαπίλα της κοινωνίας και θα προσπαθήσει να αναδειχτεί και να γίνει ένας ξεχωριστός άνθρωπος στην ζούγκλα της ανθρωποφαγίας και πιστεύω ότι θα πετύχει υψηλούς στόχους της ζωής του!
Να δούμε τα μαμμόθρεφτα και καλομαθημένα καμάρια σας σε πια συμμορία αύριο μεθαύριο θα καταλήξουν όταν έχουν τέτοιους γονείς!
Εύχομαι στο μικρό αγόρι μαθητή της ΣΤ τάξεως του Δημοτικού Σχολείου, ορφανό από πατέρα να βγει αλώβητος και παλληκάρι από αυτό το απάνθρωπο και ανάλγητο γεγονός της ξεφτιλισμένης συμπεριφοράς!
Παράδειγμα της σάπιας κοινωνίας πού ζούμε!
Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού γης με Υγεία και αγάπη προς τους συνανθρώπους μας!
Χίος 25 Φεβρουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.