Γιώργος Αμέντας| 23 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου

Σήμερα συμπληρώνονται 23 έτη από τον θάνατο ενός από τους σπουδαιότερους πολιτικούς εκπροσώπους της δημοκρατικής, προοδευτικής παράταξης, που σφράγισε με την παρουσία του τα πολιτικά δρώμενα της χώρας μας, του Ανδρέα Παπανδρέου.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που με την πολιτική του στόφα κατάφερε να δώσει ένα διαφορετικό βηματισμό ανάπτυξης στην Ελλάδα, και ένα βαθύ αίσθημα αξιοπρέπειας στους απλούς ανθρώπους ασκώντας πραγματική πολιτική στα μεγάλα κοινωνικά και εθνικά θέματα της εποχής του.

Ο Ανδρέας, σε καιρούς χαλεπούς έθεσε τις βάσεις για τον πλήρη εκδημοκρατισμό της χώρας. Κομβικός άξονας της πολιτικής του το κράτος στην υπηρεσία του λαού, για τον πολίτη, για τον άνθρωπο, για την Ελλάδα.

Τη μνήμη του λοιπόν τιμούμε σήμερα με έντονο το αίσθημα της ευθύνης και του χρέους ώστε να καταφέρουμε να μεταλαμπαδεύσουμε μέρος της ψυχής των οραμάτων του στις δικές μας σύγχρονες πολιτικές στοχεύσεις”.

Αμέντας Γεώργιος, υποψήφιος βουλευτής Χίου με το Κίνημα Αλλαγής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.