Γιώργος Καμίνης, πρώην Δήμαρχος Αθηνών: “Στηρίζω Κώστα Τριαντάφυλλο στον Δήμο Χίου γιατί έχει τις ικανότητες, την βούληση και τα εχέγγυα που εγγυόνται την πρόοδο και την ανάπτυξη της Χίου αλλά και την χρηστή διαχείριση του Δήμου”

 

 

 

Την ξεκάθαρη στήριξη προς το πρόσωπο του Κώστα Τριαντάφυλλου εξέφρασε ο πρώην Δήμαρχος Αθηνών, κος  Γεώργιος Καμίνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: ” Είμαι εδώ για τον Κώστα Τριαντάφυλλο και την Συμμαχία Αξιών για τρεις λόγους:  πρώτον είμαι  Χιώτης και με ενδιαφέρει το τί γίνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, είμαι μέλος του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ και είμαι προσωπικός φίλος του Κώστα Τριαντάφυλλου τον οποίο γνωρίζω από πολύ παλιά αλλά γνώρισα καλύτερα όταν υπήρξε νέος αλλά και πολύ προικισμένος Βουλευτής .

Ήρθα να στηρίξω τον Κώστα γιατί είμαι σίγουρος ότι θα διοικήσει τον Δήμο της Χίου με διαφάνεια, σύνεση  αλλά και με χρηστή διαχείριση. Ξέρετε, ο Δήμος της Χίου απασχολεί περί τους 800 εργαζομένους, είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης στο Νησί μας. Για να διοικήσεις έναν τέτοιο οργανισμό χρειάζονται μεγάλες ικανότητες Μάνατζμεντ και διαχείρισης.

Υπάρχουν πολλά μέτωπα που χρειάζονται παρεμβάσεις, στην πόλη, στα Ταμπάκικα, στο παραλιακό μέτωπο, στο αεροδρόμιο, στα χωριά κτλ., με ζητούμενο την πολυπόθητη ανάπτυξη που όλοι συζητάμε και όλοι ζητάμε.

Πρέπει να δούμε πως θα γίνει η προσφορότερη  διαχείριση του Δήμου εκ των έσω, στην καθημερινότητα  των εργαζομένων,  των Υπηρεσιών αλλά και των πολιτών.

Επίσης πρέπει να αποφασίσουμε πού θέλουμε να πάμε το Νησί μας, ποια η κατεύθυνση  της  ανάπτυξης που επιθυμούμε.

Αυτά όλα και πολύ περισσότερα, είμαι βέβαιος ότι μπορεί να επιτύχει ο Κώστας Τριαντάφυλλος μαζί με τους συνεργάτες του, αν τους δοθεί η ευκαιρία να διοικήσουν τον Δήμο της Χίου.

¨Παχιά λόγια” μπορεί ο καθένας να λέει και είναι γεμάτα όλα τα προγράμματα των υποψηφίων. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι τα πρόσωπα, γιατί αυτά είναι που μπορούν να εγγυηθούν ή όχι την εφαρμογή των προγραμμάτων και από λόγια να γίνουν πράξεις. Ο Κώστας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μου σε αυτό και θα το κάνει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο κάθε Δήμος πρέπει να μένει μακριά από τον κομματισμό.

Δυστυχώς στην Χίο είχαμε όλα αυτά τα χρόνια τον κο Μηταράκη ο οποίος αναμίχθηκε  με έναν προβληματικό τρόπο αλλά και μια Δημοτική Αρχή που στηρίχθηκε πίσω του, κυρίως στο Μεταναστευτικό.

Θέλουμε πρόσωπα με δικής τους βούληση ώστε να προχωρήσουν τα πράγματα όπως επιθυμούν οι τοπικές κοινωνίες.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.