Γλυκοχαράζει στα βουνά! Κι εγώ τα βλέπω σκοτεινά! Ίσως να δούμε φως και ξαστεριά! Άλλοι πηγαίνουν για δουλειά και τα παιδιά κοιμούνται!

Ο τίτλος είναι ανάμειξη δημοτικού τραγουδιού και τής σημερινής κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας και ειδικότερα στα Εξάρχεια!
Μόλις ανέλαβε η νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχα γράψει και επισημάνει προς τον νέο και έμπειρο Υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να φροντίσει να τούς πιάσει στον ύπνο όλους τούς μπαχαλάκιδες και αλήτες πού έχουν κάνει άβατο γκέτο τα Εξάρχεια και με καταλήψεις τα πέριξ κτήρια τού κέντρου της Αθήνας!
Ή καταλληλότερη ώρα φυσικά είναι ξημερώματα προτού λαλήσουν τα κοκκόρια πάνω στον βαθύ ύπνο τους! Έχουν περάσει σχεδόν δυόμιση μήνες και βλέπουμε όλοι μας καθημερινά από τα ΜΜΕ ότι ξημέρωμα προτού να χαράξει και βγει ο Ήλιος οργανωμένα οι αστυνομικοί να εκκαθαρίζουν ένα προς ένα σιγά σιγά μεθοδικά και οργανωμένα όλα τα νεοκλασικά κτίρια και την περιοχή από τούς καταληψίες! Και εδώ βλέπουμε το μεγάλο δράμα την εκμετάλλευση και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας όλων των παράνομων αλλοδαπών πού σαν τα βρεγμένα ζώα ήταν στοιβαγμένα μαλλιά κουβάρια το ένα πάνω στο άλλο στο πάτωμα σε κουβέρτες και χαρτοκιβώτια μες στην βρωμιά και την δυσωδία! Σκέτη εκμετάλλευση από τούς ίδιους οργανωμένους παραβατικούς και εγκληματίες της ίδιας ράτσας και φυλής! Έκλεβαν το ρεύμα καταλάμβαναν τα κτήρια και τους έβαζαν και πλήρωναν για κάθε κεφάλι ενοίκιο και φωτισμό! Επιτέλους άρχισε σιγά σιγά να μπαίνει τάξη και ασφάλεια και με την απομάκρυνση όλων των παραβατικών και εμπόρων ναρκωτικών και λαθρεμπόρων!
Με μεγάλη μου χαρά βλέπω σήμερα να γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων νέα διάπλαση και εξωραϊσμός της πλατείας Εξαρχείων! Συμπίπτει βέβαια με ένα μεγάλο θλιβερό γεγονός με την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη πατέρα του Δημάρχου Αθηναίων από την 17 τού Νοέμβρη ! Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η προηγούμενη Κυβέρνηση ανέχονταν όλη αυτή την παραβατικότητα και εγκληματικότητα με τους δήθεν μπαχαλάκιδες όπως τούς ονόμαζαν για να μην μπλέξουν τα δικά τους παιδιά πού ήταν αναμεμιγμένα μέσα στις συμμορίες των αναρχικών, αντιεξουσιαστών και τού Ρουβίκωνα, άλλο φρούτο κι αυτό! Πράγματι αρχίζει να γλυκοχαράζει όχι μόνο στα βουνά αλλά και στις πολιτείες και στα χωριά! Εύχομαι όπως έγινε ή καλή αρχή να υπάρχει και μόνιμη συνέχεια μέχρις ότου εξαλειφθεί ή εγκληματικότητα και ο Ελληνικός λαός να αισθάνεται ασφαλής στο τόπο μας και στο σπίτι του! Ας φροντίσουν όλοι μαζί οι αρμόδιοι φορείς να διαφυλάξουν και τα σύνορα μας θάλασσα και στεριά και να φροντίσουν πρωτίστως να απαλλαγούμε από τις ΜΚΟ ίσως και από την Frontex γιατί δυστυχώς παίζονται μεγάλα οικονομικά συμφέροντα για να καλοπερνούν αραχτοί και λάιτ με χοντρό χρήμα σε συνεργασία με τους απέναντι διακινητές ! Εύχομαι επίσης ο Μητσοτάκης να τα βρήκε κάπως με τον ΣΟΥΛΤΑΝΟ !
Καλό Απόγευμα !
Χίος 26 Σεπτεμβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.