Γοργά και Σταθερά πρός την Ελευθερία!

——————————————————————
Όπως αναφέρω στον τίτλο Γοργά και Σταθερά πρός την Ελευθερία και να απολαύσουμε επιτέλους καθαρό οξυγόνο και θαλασσινό αέρα, την αύρα και την αλμύρα στις ακρογιαλιές και στα εξοχικά παραλιακά κάθε είδους μαγαζιά με όλες τις τρέλες του καλοκαιριού!
Επιτέλους σήμερα έλαχε και σε μένα να κάνω την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer στο Γενικό Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου σε χώρους πολύ οργανωμένους με πολλαπλά εμβολιαστιλά κέντρα και με πλήθος υγειονομικού και λοιπού διοικητικού προσωπικού με μεγάλη ταχύτητα και εξυπηρέτηση,άψογα, με το χαμόγελο στα χείλη, παρ όλο το μεγάλο πλήθος των πολιτών πού δεν περίμεναν πάνω από το πολύ 10 λεπτά την σειρά τους να εμβολιαστούν αφού είχαν συμπληρώσει το αντίστοιχο έντυπο και ακόμη 15 λεπτά μετά τον εμβολιασμό χρόνος που χρειάζεται για σιγουριά!
Επίτηδες έβγαλα τις φωτογραφίες γιατί θέλω να απευθυνθώ στούς (Στούρνους ) και ανεγκέφαλους γενικώς αρνητές τόσο των εμβολίων όσο και των μέτρων προστασίας από την πανδημία του Κορωνοιού, δηλαδή της ΜΆΣΚΑΣ και του συνωστισμού με αποτέλεσμα να μας δημιουργούν στους υπολοίπους πολίτες τεράστια προβλήματα με τόν φόβο της μετάδοσης και της διασωλήνωσης!
Νομίζω ότι αρκετά δεκαέξι μήνες μείναμε στην καραντίνα και την κλεισούρα με όλες τις συνέπειες!
Απευθύνομαι σε γνωστούς φίλους και αγνώστους πού επίμονα αρνούνται να κάνουν εμβόλιο ότι δεν θα τους δέχομαι κοντά μου και στην παρέα μου και προκλητικά θα τους διώχνω να μην με πλησιάζουν ασχέτως χώρου και τόπου πλατείας ή παραλίας !
Τούς δίνω την συμβουλή μου να τρέξουν όλοι να εμβολιαστούν γιατί είναι πολύ καλύτερα ελεύθερο πουλί και σε λίγο διάστημα και χωρίς ΜΆΣΚΑ….πάρα να βρεθούν διασωληνωμένοι και να παίρνουν την άγουσσα για τον άλλο κόσμο και να κτυπούν την πόρτα του Αγίου Πέτρου! Δεν τους φτέχουν τίποτα τα μικρά παιδιά πού προς το παρόν θα παραμείνουν αμβολίαστα να τα κολλήσουν και να τρέχουν και να μην φτάνουν για να σωθούν όπως συμβαίνει ακόμη και σήμερα 17χρονος να είναι διασωληνωμένος και να παλεύουν οι γιατροί και όλοι οι Υγειονομικοί να τον κάνουν καλά και με ότι κουσούρι μπορεί να του μείνει … και εύχομαι στον νεαρό να τα καταφέρει και να βγει παλικάρι από το σκοτάδι της πανδημίας!
Πιστεύω ότι πολλοί παρασύρονται από παιδιά και συγγενείς της κουλτούρας και νομενκλατούρας που νομίζουν οτι με αυτό τον τρόπο θα πάνε κόντρα στην Κυβέρνηση και την επιστημονική ομάδα των ειδικών ή επειδή θέλουν να προβληθούν στα ΜΜΕ για να δείξουν ότι κάτι είναι και αυτοί οι ανεγκέφαλοι ή επειδή προσβλέπουν σε μελλοντική θέση σε κάποιο ψηφοδέλτιο ορισμένων από τα κόμματα πού προσπαθούν να κατευθύνουν όλους αυτούς για λόγους αντιπολίτευσης με αναμπουμπούλα και επεισοδιακό τρόπο σε σχολεία και σε μέσα μαζικής μεταφοράς!
Πιστεύω ότι η Κυβέρνηση και όλες οι Υγειονομικές Υπηρεσίες προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται όλοι οι πολίτες της Ελλάδας μας για την έξοδο πρός τήν Γαλάζια Λευτεριά!
Πιστεύω όλοι οι αρνητές να βάλουν μυαλό για το δικό τους καλό και για τις οικογένειες τους!
Είπα και ελάλλησα καλά Μυαλά!
Χίος 26 Μαΐου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.