Γ. Ξενάκης| Έρχονται εξεταστές από Λέσβο και Σάμο για τις εξετάσεις οδήγησης

Φαίνεται να λύνεται το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την παραίτηση των εξεταστών οδήγησης στη Χίο, μετά από παρέμβαη του Αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών, Γιάννη Ξενάκης.

Ο κ. Ξενάκης είχε δεσμευτεί μετά τη συνάντησή του με τους εκπαιδευτές οδήγησης την προηγούμενη εβδομάδα, να στείλει έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο, για να σταλεί νέο σώμα εξεταστών στο νησί μας. Κάτι που τελικά όντως έπραξε, μιας και εδώ στη Χίο οι εξεταστές απέχουν από τα καθήκοντά τους για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας των αλλαγών του νομοσχεδίου, με συνέπεια να ταλαιπωρούνται οι υποψήφιοι οδηγοί.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ δεσμεύτηκε για άμεση λύση του προβλήματος, δηλώνοντας ότι από την προσεχή Δευτέρα θα μεταβούν στη Χίο εξεταστές οδήγησης από τη Λέσβο και τη Σάμο προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εξετάσεις.

Παράλληλα απέστειλε στο Υπουργείο τις παραιτήσεις των εξεταστών της Χίου, πράγμα το οποίο προσπάθησε αρχικά να αποφύγει λέγοντάς τους να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους, μήπως και οι εξετάσεις ξεκινήσουν άμεσα. Τελικά, όλες οι προσπάθειές τους ήταν άκαρπες.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.