Δήλωση Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη μετά τα επεισόδια

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης βγήκε από το Νοσοκομείο Χίου σήμερα, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έπειτα από την εκτεταμένη χρήση χημικών στην οποία εκτέθηκε, ευρισκόμενος στην πρώτη γραμμή από κοινού με ανθρώπους του νησιού μας και αιρετούς στο λιμένα Μεστών, προκειμένου να εμποδιστεί η απόβαση των οργάνων καταστολής του αγώνα της Χίου ενάντια στην δημιουργία υπερδομής για πρόσφυγες – μετανάστες στο νησί μας.

Για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν τούτη την κρίσιμη ώρα ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης δηλώνει τα εξής:

«Όλα αυτά τα θλιβερά και επονείδιστα γεγονότα γεμίζουν μαύρες σελίδες στην ιστορία του τόπου μας. Οι δυνάμεις καταστολής της Κυβέρνησης με απίστευτα πρωτόγνωρες για τους νησιώτες ενέργειες και πρακτικές αποβιβάστηκαν στο νησί μας! Ο αγώνας όμως δεν τελείωσε! Συνεχίζουμε! Οι νησιώτες δεν παραδίδονται! Άντεξαν πεντακόσια χρόνια σκλαβιάς, άντεξαν σφαγές, άντεξαν τη Γερμανική κατοχή και πολλά δεινά!Θα αντέξουμε και αυτό. Με όλη τη δύναμη της ψυχής μας διατρανώνουμε ότι δεν εγκαταλείπουμε και δεν παραδίδουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας!!!!!»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.