Δήμαρχος Χίου: Θα τοποθετηθεί ειδικός ιστός στο λιμάνι, προκειμένου η έπαρση της μεγάλης σημαίας να γίνεται ανελλιπώς & με τον δέοντα σεβασμό στις Εθνικές Επετείους

 

Αναφορικά με την απόφαση που ελήφθη από την Λιμενική Επιτροπή την Παρασκευή (14/5) ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης επισημαίνει τα εξής:

Μετά την 25 Μαρτίου 2021 όπου δεν πραγματοποιήθηκε η έπαρση της μεγάλης σημαίας για λόγους που δεν γνωρίζω και ούτε εξηγήθηκαν, δήλωσα ότι θα τοποθετηθεί από τη Δημοτική Αρχή ειδικός ιστός στον λιμενοβραχίονα προκειμένου η έπαρση μεγάλης σημαίας στις Εθνικές Επετείους να γίνεται ανελλιπώς και με τον δέοντα σεβασμό που επιβάλλεται προς το ιερό σύμβολο της Πατρίδας μας αντί του πολύχρωμου γερανού που δεν ταιριάζει και φυσικά δεν προβλέπεται.

Οπωσδήποτε ήρθε η ώρα η Δημοτική μας Αρχή να το πράξει, ικανοποιώντας συγχρόνως και το αίσθημα χιλιάδων συμπατριωτών μας που εξέφραζαν τις αντιρρήσεις τους κάθε φορά που γινόταν η έπαρση με τον γερανό.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.