Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών: Ξεκινά η διάθεση υγειονομικού υλικού προστασίας και σε κάθε οικογένεια του νησιού

«Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η υγειονομική κρίση ο δήμος μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φορείς και στους δημότες του νησιού μας, προχώρησε στην προμήθεια υγειονομικού υλικού προστασίας (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες, γυαλιά κ.λ.π) για να αντιμετωπίσει τον κίνδυνο διασποράς και μόλυνσης από τον COVID-19.

Παρά τις μεγάλες ελλείψεις στην αγορά προμήθευσε με τα αναγκαία, πρωτίστως το ιατρείο αλλά και το λιμενικό σταθμό και το στρατιωτικό φυλάκιο. Στο ιατρείο δωρήθηκε επίσης, κατόπιν σχετικού αιτήματος των γιατρών, ένας φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου που θα συμβάλλει στην υποβοήθηση της αναπνευστικής λειτουργίας του ασθενούς, στην απευκταία περίπτωση εμφάνισης κρούσματος.

Πλέον ο δήμος διαθέτει τις απαιτούμενες ποσότητες και από σήμερα ξεκινά η διάθεση υγειονομικού υλικού προστασίας και σε κάθε οικογένεια του νησιού μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας τόσο στους μόνιμους κατοίκους, για την υπευθυνότητα που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν τη μεγάλη αυτή κρίση, όσο και στους συμπατριώτες μας στον Πειραιά που απέδειξαν την αγάπη τους για το νησί μας με την απουσίας τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ψαρών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.