«Δίνουν τα χέρια Τριαντάφυλλος – Κερμπάτσος»

Μια συνάντηση ήταν αρκετή για να επιβεβαιώσει την καλή πολιτική χημεία μεταξύ του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Τριαντάφυλλου και του επι σειρά ετών Δημοτικού Σύμβουλου, Γιώργου Κερμπάτσου. Ο γνωστός οδοντίατρος , έχει υπηρετήσει τα κοινά, από τις θέσεις του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου, του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Χίου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χίου.

«Ενώνω την εμπειρία μου και τις προσπάθειες μου, με τον Κώστα Τριαντάφυλλο και την ομάδα του, με τη σιγουριά ότι όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας, μέσα από μια έντιμη και αποτελεσματική Διοίκηση των Δημοτικών Πραγμάτων»

Από την πλευρά του ο Κώστας Τριαντάφυλλος υποδεχόμενος τον Γιώργο Κερμπάτσο στη Συμμαχία Αξιών δήλωσε: «Ο Γιώργος Κερμπάτσος διακρίθηκε για την σοβαρότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα του σε όλες τις θέσεις που κλήθηκε να υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση στη Χίο. Είναι για την ΣυμμαΧία Αξιών σημαντική η συμβολή του στις μεγάλες αλλαγές και ανατροπές που έχει ανάγκη ο τόπος μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.