ΔΕΕΠ Χίου: Μονόδρομος η αποπομπή Παπαδόπουλου για τον Περιφερειάρχη

Λευτερης Μπλαντζιος

Σκληρή απάντηση εξέδωσε η ΔΕΕΠ Χίου στον Γιώργο Παπαδόπουλο αναφορικά με τους χαρακτηρισμούς του στον κ. Μηταράκη. Μάλιστα ζητάει από τον Περιφερειάρχη την αποπομπή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Χίου:

“Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Βορείου Αιγαίου οφείλει να είναι αξιοπρεπής και σεβαστός από την κοινωνία, με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί εναντίον του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη για μικροπολιτικούς λόγους δεν συνάδουν με τον ρόλο του. Επίσης θυμίζουμε στον κ. Παπαδόπουλο ότι η Νέα Δημοκρατία και ο βουλευτής του νησιού μας έχουν ξεμπλοκάρει όλα τα μεγάλα έργα, τα οποία αποτελούσαν ζητούμενο δεκαετιών, και τα οποία έχουν μπει σε τροχιά υλοποίησης. Επομένως άλλοι είχαν και έχουν ξεχάσει τη Χίο τα τελευταία χρόνια και τους οποίους θα πρέπει να τους αναζητήσει σε άλλους πολιτικούς χώρους. Ο κ. Παπαδόπουλος ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί την απόρριψη ρουσφετιού “ανικανότητα ” γεγονός που παραπέμπει σε άλλες εποχές και σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τη Νέα Δημοκρατία.  Ως εκ τούτου, οι δηλώσεις και η νοοτροπία του κ. Παπαδόπουλου πλήττουν το κύρος του θεσμού που κλήθηκε να υπηρετήσει και είναι μονόδρομος για τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου η αποπομπή του”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.